Özdilek

Güncel

BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 31 KİŞİ TUTUKLANDI

Son yılların en büyük torbacı operasyonunda gözaltına alınan şahıslar parça parça adliyeye sevk ediliyor

1 Ağustos 2013 Saat: 18:37
BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 31 KİŞİ TUTUKLANDI
BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 31 KİŞİ TUTUKLANDI

Narkotik polisinin İzmit`in merkez mahallelerinde düzenlediği helikopter destekli uyuşturucuoperasyonunda adliyeye sevkler başladı. Dün adliyeye sevk edilen 32 kişiden 31`i tutuklanırken, bugün de 30 zanlı adliye kapılarındaydı.


İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Narkotik Bürosu ekipleriİzmit`in Kozluk, Gültepe Mahalleleri başta olmak üzere torbacılara yönelik helikopter destekli şafakoperasyonu düzenledi. Çok sayıda sivil ve resmi polis ekibinin katıldığı, özel harekat timleri ve polis helikopterinin destek verdiği operasyonda Ali Paşa, Kozluk, Cedit, Erenler, Gültepe ve Yenidoğan Mahallelerinde yaklaşık 102 eve baskın yapıldı ve 100`e yakın şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, İl Emniyet Müdürlüğü`nde sorgulanmaya başladı. Yapılan operasyonlarda yüzlerce uyuşturucu nitelikte hap ve kilolarca esrar maddesi ile ruhsatsız silah da ele geçirildi.


Gözaltına alınan yaklaşık 100 kişiden 32`si dün sabahın erken saatlerinde, gizli bir şekilde adliyeye çıkarıldı. Mahkemeye sevk edilen şahısların aileleri ise adliye önünde adeta nöbet tuttu. Akşam saatlerine dek süren savcılık ve mahkeme aşaması, sevk edilen 32 şahıstan 31`inin tutuklanmasıyla son buldu. Tutuklanan şahıslar cezaevine sevk edilirken, aileleri sinir krizi geçirdi. Bu sabah erken saatlerde de operasyonda gözaltına alınan 30 kişi daha adliyeye sevk edildi.  Mahkeme sürecinin akşam saatlerinde son bulacağı tahmin edilirken, yarın 30 kişinin daha adliyeye sevk edileceği kaydedildi. Öte yandan konuyla ilgili olarak resmi açıklamanın yarın ValiErcan Topaca tarafından yapılması bekleniyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat