Özdilek

Siyaset

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde de çalışan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun şimdilerde İzmir’de 850 lira maaşla bekçilik yaptığı ortaya çıktı

11 Ocak 2013 Saat: 00:32
BÜYÜK TAKDİR TOPLADI
BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu Gaziemir'de Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi’nde bekçi olarak çalışıyor. iki erkek, bir kız çocuğu babası Celal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Büyükşehirden 2007 yılında emekli olmuş. Hastalanan annesine bakmak için Tunceli’ye dönmüş. Annesini kaybettikten sonra yeniden Kocaeli ’ne dönmüş. Halen 1350 lira olan emekli aylığından, ev kredisi çeken oğluna ayda 500 lira destek olmak zorunda kalınca, dara düşmüş. Kocaeli ’nde iş bulamayınca, İzmir’e gelmiş.

‘TORPİL Mİ İSTESEYDİM’

Celal Kılıçdaroğlu ağabeyinden neden yardım istemediğine ilişkin bir soruya ise şu cevabı verdi: “ ağabeyim  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı. Ondan bana torpil yapmasını mı isteseydim? Böyle yaparsam onu zorda bırakmış olmaz mıyım? Bu başkalarına haksızlık olmaz mı? Üstelik çalışmak ayıp değil ki… İş arıyordum, burada buldum. Masa başında oturmak bana uygun değil Burada halimden çok memnunum. Bizler başkaları gibi gemicik peşinde koşanlardan değiliz. Ağabeyimle telefonla görüştük. İzmir’de iş bulduğumu söyledim, o da memnun oldu.”

 

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Celal  Kılıçdaroğlu’nun ağabeyinin durumundan yararlanmayı başkalarına haksızlık olarak düşünmesi, yaşamını emeği ile sürdürmek için İzmit’ten İzmir’e gitmesi, adam kayırmanın, torpil bulmanın çok revançta olduğu ülkemizde, büyük takdir topladı. Tüm kanallarda, gazetelerde ,sosyal medyada ve sokaktaki vatandaşlar arasında bu konu konuşuluyor. Kılıçdaroğlu  belki çok zor bir yolu seçti ama herkesin takdirini topladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat