Özdilek

Siyaset

Büyük Buluşma

Ensar Öğüt, CHP İzmit ile kahvaltıda bir araya geliyor…

17 Kasım 2013 Saat: 09:14
Büyük Buluşma
Büyük Buluşma

CHP milletvekili, Gebzeli işadamı Ensar Öğüt, Pazar günü, CHP için büyük bir buluşmayı gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığını CHP’nin alması için, 3 aydır ilçelerde çalışmalar yürüten Öğüt, Altınnal Otelde  partinin İzmit kesimini kahvaltıda buluşturuyor.

Kahvaltılı buluşmaya, Kocaeli İl Yönetimi, İzmit İlçe yönetimi, İzmit eski Belediye başkanları, İzmit eski il başkanları, İzmit eski ilçe başkanları, 10 ilçenin başkanları, 10 ilçenin belediye başkan adayları, İzmit belediye Başkan aday adayları,  İzmit Belediye meclis aday adayları, İzmit belediye Meclis üyeleri, İl  Kadın kolları, İzmit İlçe kadın kolları, il ve İzmit ilçe Gençlik kollarının davet edildi.

Kahvaltıya, Mevcut yöneticilerin tümünün yanı sıra  CHP İzmit Adayı Sefa Sirmen, eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, İzmit CHP ilçe başkanı Selman Yıldırım, eski belediye başkanlarından Erol Köse, Metin Alan, Fikret Toker de katılacak.  

 

KOCAELİ BÖBÜRLENMELERİNDEN BIKTI, USANDI

 

Ensar Öğüt’ün, 30 Mart yerel seçimleri ve Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığı için mesajlar vermesi bekleniyor. Öğüt, “ Kocaeli Büyükşehir belediyesi ve tüm ilçelerinin CHP tarafından kazanılması şart. Çünkü, Kocaeli halkı AKP’den bıktı, usandı. Bitmek bilmeyen kibir, böbürlenme, başka partileri aşağılama, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanma, halkın oylarını ceplerinde görme, dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanma, ayrımcılık, kendinden olmayanı dıştalama gibi şımarık tavırlar halkı canından bezdirdi. İçin için öfke dalgası büyüyor. Üstelik,  Kocaeli için onca paraya rağmen ne ciddi  bir proje ne bir elle tutulur hizmet var. Demogoji, propaganda ve yanıltma var. Buna dur demek zorundayız” dedi.

AKP’Yİ YERLE BİR EDERİZ…

Kendisi yada başka biri ile mutlaka, zaman geçirmeden AKP’in tahtını salmak gerektiğini vurgulayan Öğüt, “Bu kahvaltı bir vesile.  Görüşmelerimi  yol arkadaşlarımın İzmit kesimi ile paylaşacağım. CHP büyük bir aile, büyük bir kadro. Bu kadro harekete geçerse, AKP falan karşısında duramaz. İşte bu yöndeki öneri ve görüşlerimi paylaşacağım, bilgilendireceğim. Bir bakıma şimdiye kadar yaptığım çalışmaların raporunu sunacağım” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat