Özdilek

Turizm

Butik Otel Kasım’da açılıyor

İzmit Belediyesi’nin Tarih koridoru projesi kapsamında restore ettirdiği Kapanca Sokak’taki tarihi bina, Butik Otel olarak işletilmek üzere kiraya verilmişti.

9 Eylül 2014 Saat: 11:28
Butik Otel Kasım’da açılıyor
Butik Otel Kasım’da açılıyor

Aynı zamanda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (Tursab) Bölge Başkanı olan İzmitli genç işadamı, turizmci Kadir Genç, işletmesini kiraladığı Butik Otel’i kasım ayında hizmete açmaya hazırlanıyor. Kapanca Sokak’taki tarihi binayı İzmit Belediyesi, eski sahipleri Abdullah Gökdemir ve Fahrettin Zeytinci ile anlaşarak 420 bin TL’ye kamulaştırmıştı. Mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait olan tarihi bina, çok özenle restore edildi.  Açılan ihale sonunda da aylık 2.200 TL kira bedeli karşılığında Kadir Genç işletmeyi üstlendi.  Tarihi bina, 12 odalı, çok şık bir butik otel haline getirildi. Binanın dekorasyonu da tamamlanmak üzere.  Kadir Genç, Butik Otel’in iç dekorasyonu iççin 400 bin Dolar harcadığını açıkladı.  Tarih koridoru projesi içinde çok özel bir yeri olan, İzmit’e gerçekten farklılık getirmesi beklenen Butik Otel’i  hizmete açmaya heyecanla hazırlanan kadir Genç şunları söyledi:

“- Amacımız, Kocaeli’nin turizm potansiyelini yükseltmek.  İzmit Belediye Başkanı’nın bu yöndeki heyecanını biliyoruz. Biz de elimizi taşın altına koyduk, bu projenin içinde yerimizi aldık.  Otelin işletmeciliğinden uzun süre kar beklemiyoruz. Ama Butik Otel’in İzmit turizmine çok önemli artı değer getireceğine inanıyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat