Özdilek

Güncel

BUSKİ ekipleri sahil bölgelerinde teyakkuzda

Bursa'da etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına Gemlik ve Kurşunlu'da denizin karayolu ile birleşmesine yol açtı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler sahada teyakkuza geçti.BURSA (İGFA) - Bursa'da etkili olan sağanak yağış ...

26 Kasım 2023 Saat: 17:05
BUSKİ ekipleri sahil bölgelerinde teyakkuzda
BUSKİ ekipleri sahil bölgelerinde teyakkuzda

Bursa'da etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına Gemlik ve Kurşunlu'da denizin karayolu ile birleşmesine yol açtı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler sahada teyakkuza geçti.

BURSA (İGFA) - Bursa'da etkili olan sağanak yağış ve şiddeli lodos merkez ilçelerde çatı uçmaları, ağaç ve reklam panoları devrilmesine yol açarken, deniz, sahil bölgelerini aşarak sokaklara su baskınlarına neden oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler ve BUSKİ çalışanları, Gemlik ve Kurşunlu'daki zorlu duruma karşı teyakkuza geçti.

https://twitter.com/bursabuyuksehir/status/1728739976085385685

Ekipler sahada mücadelesini sürdürürken, deniz suları Kurşunlu'da içlere kadar ilerleyen noktalarda su tahliyeleri için seferber oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat