Özdilek

Güncel

Bursa Osmangazi'de kaçak iş yeri yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen işyerini henüz inşaat halindeyken tespit ederek yıktı.BURSA (İGFA)- Geride bıraktığımız 2021 yılında toplam 70 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Osmangazi B

11 Ocak 2022 Saat: 17:05
Bursa Osmangazi'de kaçak iş yeri yıkıldı
Bursa Osmangazi'de kaçak iş yeri yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen işyerini henüz inşaat halindeyken tespit ederek yıktı.

BURSA (İGFA)- Geride bıraktığımız 2021 yılında toplam 70 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmasıyla mücadelesini 2022 yılında sürdürüyor.

İlçenin dört bir yanındaki kaçak yapıları tespit eden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Yunuseli Mahallesi Çetin Yılmaz Caddesi üzerinde ruhsatsız olarak inşa edilen işyerini henüz inşaat halindeyken yıktı. Yasal işlemleri tamamlanan ve hakkında yıkım kararı alınan kaçak işyerini yıkmak için sabah erken saatlerde bölgeye giden ekipler, iş makinesi ile binanın yıkımını gerçekleştirdi. Güvenlik güçlerinin tedbir aldığı yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat