Özdilek

İGF

Bursa Nilüfer'de Kalben açılış

BURSA (İGFA) - Bursa'da Nilüfer +1 Güz Konserleri’nin ilk gününde açılışı Kalben yaptı. Folk, blues ve akustik pop öğelerini bir araya getiren Kalben, Nilüfer +1 Güz Konserleri sahnesinde muhteşem bir konsere imza attı. 3000 ki.

5 Eylül 2021 Saat: 09:05
Bursa Nilüfer'de Kalben açılış
Bursa Nilüfer'de Kalben açılış
BURSA (İGFA) - Bursa'da Nilüfer +1 Güz Konserleri’nin ilk gününde açılışı Kalben yaptı. Folk, blues ve akustik pop öğelerini bir araya getiren Kalben, Nilüfer +1 Güz Konserleri sahnesinde muhteşem bir konsere imza attı. 3000 kişinin katıldığı, Balat Atatürk Kent Ormanı’nda gerçekleşen konserde Kalben, sevilen tüm şarkılarını Bursa’daki müzikseverler için seslendirdi.  Nilüfer +1 Güz Konserleri Göksel ile devam ediyor Eylül ayı boyunca birçok konsere ev sahipliği yapacak Nilüfer +1 Güz Konserleri’nin yarınki konuğu ise Göksel. Türk pop müziğinin en önemli söz yazarı, besteci ve yorumcularından Göksel, Nilüfer +1 Güz Konserleri Sahnesi’nde hayranları ile yarın akşam bir araya gelecek. İlerleyen günlerde ise Bülent Ortaçgil, Evdeki Saat, Ceza, Gaye Su Akyol, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Bulutsuzluk Özlemi Nilüfer +1 Güz Konserleri sahnesinde olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat