Özdilek

İGF

Bursa Çimento'dan 120 milyon Euro'luk yeni yatırım

Yaklaşık 120 milyon Euro’luk yeni bir yatırım çalışmasına başlayan Bursa Çimento, projeyi 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlamayı planlıyor.BURSA (İGFA) - Fabrika binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Bursa Çimento

24 Şubat 2022 Saat: 15:05
Bursa Çimento'dan 120 milyon Euro'luk yeni yatırım
Bursa Çimento'dan 120 milyon Euro'luk yeni yatırım

Yaklaşık 120 milyon Euro’luk yeni bir yatırım çalışmasına başlayan Bursa Çimento, projeyi 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlamayı planlıyor.

BURSA (İGFA) - Fabrika binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, 1966 yılından bu yana çimento üretiminde faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Yılda 3 milyon tona yakın çimento üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydeden Nemli, Bursa’da birçok büyük projede imzalarının olduğuna dikkati çekerek, gelecek odaklı adımlar attıklarını ve sektörlerinde fark oluşturacak projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda önemli bir modernizasyon yatırımına başladıklarını belirten Nemli, “Yaklaşık 120 Milyon Euro’luk yatırımımızı 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlamayı planlıyoruz. Bu yatırım sadece maliyete dönük değil, yaptığımız çalışmanın neredeyse yarısı tamamen çevre ve teknoloji yatırımlarına odaklı. Yatırımımız tamamlandığında, Türkiye’deki çimento fabrikaları arasında en üst düzey teknolojiyi kullanan fabrika olacağız. Bu konuda oldukça iddialıyız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat