Özdilek

Eğitim

Bursa’da sınavlarda dereceye giren öğrencilere Büyükşehir ödülü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde 2,5 milyona yakın gencin katıldığı üniversite sınavında ilk 10'a giren gençleri altın ve tabletle, ilk 100'e girenleri ise tabletle ödüllendirdi. BURSA (İGFA) - Ücretsiz üniversite hazırl.

14 Ağustos 2021 Saat: 19:05
Bursa’da sınavlarda dereceye giren öğrencilere Büyükşehir ödülü
Bursa’da sınavlarda dereceye giren öğrencilere Büyükşehir ödülü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde 2,5 milyona yakın gencin katıldığı üniversite sınavında ilk 10'a giren gençleri altın ve tabletle, ilk 100'e girenleri ise tabletle ödüllendirdi.

BURSA (İGFA) - Ücretsiz üniversite hazırlık kursları, ücretsiz test kitapları, sınavı kazananlara tercih rehberliği gibi hizmetlerle her zaman üniversite adaylarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, sınavda derece elde eden öğrencileri de ödüllendirdi.

Sınav öncesi öğrencileri motive etmek için Türkiye genelinde ilk 10'a girenleri Cumhuriyet altını ve tablet, ilk 100'e girenleri ise tabletle ödüllendireceklerini duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, derece yapan öğrencilerle bir araya geldi.

Yıldırım Millet Kıraathanesi'ndeki buluşmaya Başkan Aktaş'ın yanı sıra ilk 10'a giren 3 öğrenci ile ilk 100'e girme başarısı gösteren 17 öğrenci katıldı. Başkan Aktaş, başarılarından kutladığı gençlere, bundan sonraki süreç hakkında tavsiyelerde bulundu.

Başkan Aktaş Türkiye genelinde ilk 10'a giren 3 öğrenciye Cumhuriyet altını ve tablet, ilk 100'e giren 17 öğrenciye de tablet hediye etti. Başarılı gençler, gerek sınava hazırlık süreci, gerekse sınav sonrası ödüllerle kendilerine moral veren Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat