Özdilek

Güncel

Burada Kral Sensin: ‘262 Towers’

14 katlı proje, ofislerin yer alacağı iki adet business center ve bir adet konut residence binası ile kentin vizyonunu değiştirecek.

3 Nisan 2017 Saat: 11:59
Burada Kral Sensin: ‘262 Towers’
Burada Kral Sensin: ‘262 Towers’

14 katlı proje, ofislerin yer alacağı iki adet business center ve bir adet konut residence binası ile kentin vizyonunu değiştirecek.

Kocaeli’nin telefon alan kodu olan 262’li konseptin Türkiye’nin başka şehirlerinde de uygulanacağını söyleyen projenin ortaklarından Burçin Şahin, 5 yıllık bir süreçte 50 milyar dolarlık yatırım hedeflediklerini, diğer şehirlerde de telefon alan kodlarıyla projelere devam edeceklerini açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı’ndan Projeye Destek

Bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanı’nın ve Bakanların desteğini alarak ilerlediklerini belirten Şahin, 262 Towers’ın temel atma törenini Cumhurbaşkanı, Ekonomi Bakanı, Yatırım ve Kalkınma Bakanı’nın yanı sıra Suudi ve Fas krallarının katılımıyla gerçekleştireceklerini ifade etti. Şahin, Cumhurbaşkanı’nın dolar bozdurma kampanyası çerçevesinde ülke genelinde bozdurulan 130 milyon doların 27 milyon dolarını da kendilerinin karşıladığını sözlerine ekledi.

 

 

 

Herşey Ayrıntılarıyla Düşünülmüş

Business centerlarda toplamda 420 adet ofis bulunacak. Ofislerin büyüklüğü 40 metrekareden başlayacak, modüler sistemin uygulanacağı 1500 metrekareye kadar çıkacak. Ofislerin altında 18 adet kafe & restoran olacak. Big Chefs, Sushico ve Vetrika gibi markalarla görüşmeler sürüyor. Kafe ve restoranların tamamı, dev bir kürenin yer alacağı meydana bakacak.

 

Ofis katlarının altında aynı zamanda bankalar, noter, çiçekçi, kuaför, kuru temizleme, market, güzellik merkezi gibi iş adamlarına hizmet verecek işletmeler olacak. Yine ofis katlarının bulunduğu binalarda toplantı ve konferans salonları, sunum odaları, basın toplantılarının yapılabileceği ortak alanlar yer alacak.

 

 

 

Sadece Çalışma Alanı Değil

Bodrum katındaki 300 metrekarelik alan  ofis çalışanları için dinlenme ve aktivite  alanı olarak ayrıldı. Burada bilardo salonu, tv odaları, sinema salonları ve playstation odaları bulunacak. Çatı katına ise 360İstanbul Restaurant geliyor. 262 Towers’ta otopark problemi de bulunmuyor. Projede 22 bin metrekare kapalı, 6 bin metrekare açık otopark var.

 

Blokların altında yer alan kafe ve restoranların tümü, 6 metre çapında aynadan bir kürenin yer alacağı meydana bakacak. Bir benzeri Chicago’da bulunan, her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Cloud Gate’den ilham alınarak yapılacak aynalı küre, 2 milyon dolara mal olacak. ‘Myself’ adı verilen aynalı kürede herkes kendisini görebileceği gibi selfie de çekebilecek.

 

160 Daire Olacak

Konutların yer aldığı rezidans 14 katlı olacak. Bu blokta 160 daire bulunacak. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde inşa edilecek dairelerin büyüklükleri 40 ila 250 metrekare arasında değişecek. Stüdyo ve 1+1 daireler full eşyalı olacak. Yastıktan yorgana, beyaz eşyadan aksesuara kadar her türlü ayrıntı yer alacak.

 

Bir Zamanlar ‘Kocaeli’    Bir Zamanlar ‘Kocaeli’

2+1 ve 3+1 daireler ise beyaz eşyalı ve mutfak dolaplı olarak teslim edilecek. İnşaatlarda İtalyan Emiliano seramik ve Bocchi vitrifiyeler ile ithal malzemeler kullanılacak. Konut residence’ın altında 1500 metrekare SPA fitness club ve havuz olacak. Binaların ortasında yer alacak galeri boşluğu projeye hem aydınlık hem de ferahlık kazandıracak.

 

 

 

Proje Ortağı: Suudi Arap Şeyhi

İzmit’in Bağçeşme ve Tüysüzler mevkiinde çok sayıda projeye imza atan, Burçin Şahin İnşaat ile Türkiye’de Rekan Turizm adıyla yatırımları bulunan Suudi Arap Şeyhi Muhammed Al Kattan’ın ortaklaşa kurduğu Bambau GMYO, İzmit’in en güzel lokasyonunda dev bir projeye başlıyor.

 

 

 

Burada Kral Sensin

‘Burada kral sensin’, ‘Burada gurme sensin’, ‘Burada CEO sensin’ sloganlarıyla yola çıkan 262 Towers’ın 450 metrekarelik satış ofisi tamamlanmak üzere. Satış ofisinde hem ofisler hem de konutlar için örnek daireler yer alacak, aynı zamanda maket de bulunacak. Satış ofisine gelen bir kişi 360 derece gözlükleriyle sanal olarak tüm detayları görebilecek.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat