Siyaset

BUNU DA YAPTILAR!

CHP İl Başkanı Yalcın Kuşkan 10 Kasım nedniyle yapmış olduğu basın açıklaması şöyle:

10 Kasım 2012 Saat: 13:21
BUNU DA YAPTILAR!
BUNU DA YAPTILAR!

AKP iktidarının Cumhuriyetimize, cumhuriyet değerlerimize ve Büyük Önder ATATÜRK’e yönelik saldırıları bitmek bilmiyor. Cumhuriyet Bayramımızın 89. yıldönümünde başkent Ankara ve birçok ilimizde yaşanan kutlama törenlerini engelleme çabalarına ilimizde de tanık olmuştuk. Ankara’ya gitmek isteyen yurttaşlarımızın otobüslerinin engellenmesi bir anayasal suçtur. Yurttaşlarımızın seyahat özgürlüğü Valilik tarafından keyfi bir şekilde engellenmiştir. Ancak konunun asıl vahameti, Cumhuriyet düşmanlığının ulaştığı boyuttur.

 

Şimdi de 10 Kasım ATATÜRKü Anma etkinliklerine yönelik engellemelere tanık olmaktayız. Ellerinden gelse ATATÜRK’ü unutturmak için törenleri tamamen yasaklayacak olan zihniyet, buna gücü yetmediği için coşkuyu ve katılımları azaltmak yolunu seçmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullara gönderdiği bir yazı ile taşıma ve servis yoluyla gelen öğrencilerin ATATÜRK’ü Anma törenlerine getirilmemesi istenmektedir. Sayın Valimizden bu tasarrufun gerekçesinin kamuoyuna açıklanmasını talep ediyoruz.

 

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 74. Yıldönümünde saygı ve özlemle anar; hiçbir gücün ATATÜRK sevgisini milletimizin gönlünden silemeyeceğinin bilinmesini özellikle isteriz.

                                                                                                                      10 Kasım 2012

 

 

 

                                                                                                                      Yalçın KUŞKAN

                                                                                                                      İl Başkanı

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat