Özdilek

Güncel

BUNALIMA GİREN KADIN İNTİHAR ETTİ

Uzun süredir psikolojik sorunlar bulunan ve maddi sıkıntı çeken iki çocuk annesi 48 yaşındaki Gülser Akyüz, kendisi asarak intihar etti.

6 Eylül 2013 Saat: 17:55
BUNALIMA GİREN KADIN İNTİHAR ETTİ
BUNALIMA GİREN KADIN İNTİHAR ETTİ

İzmit Gündoğdu Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi Gizem Sokak`ta ikamet eden 48 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi 48 yaşındaki Gülser Akyüz, psikolojik sorunları ve maddi imkansızlıklar nedeniyle bunalıma girerek öğle saatlerinde kendisini evin balkonuna iple asarakintihar etti. İddialara göre olay şöyle gelişti; İzmitBelediyesi`nde temizlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Akyüz ile evli olan Gülser Akyüz'ün uzun yıllardır psikolojik rahatsızlığı vardı.

Psikolojik rahatsızlığının önemli boyutta olmaması nedeniyle eşinin doktora gidelim talebini her seferinde geri çeviriyordu. İki çocuk annesi olan Gülser Akyüz, daha önce ikamet ettikleri Tavlşantepe Mahallesi`ndeki evlerinden burada kendimi çok kötü hissediyorum. Taşınalım yoksa intihar edeceğim diyerek bir ay önce Yeşilova Mahallesi`ne taşındı. İddialara göre Gülser Akyüz, sık sık gerek psikolojik sorunları gerekse maddi sıkıntı içinde bulunmaları nedeniyle bulanıma giriyordu.


Yeşilova Mahallesi`ne taşınınca da genç kadının sıkıntıları son bulmadı. Aile maddi sıkıntı içinde bulunduğu için eve doğalgaz bağlatamadı. Ailenin evinde yine maddi sıkıntılardan dolayı ev eşyaları da bulunmuyordu. Sabah saatlerinde eşini işe uğurlayan Gülser Akyüz, oğlu Erdinç Akyüz`ün evde uyuduğu sırada evin balkona kendini iple asarak intihar etti. Kadını uzun süre balkonda hareketsiz durduğunu göre komşuları hemen eve koştu. Kapıyı kıran komşular eve girdi.


Gelen gürültüler üzerine uykudan uyanan Erdinç Akyüz, annesinin intihar ettiğini görünce büyük şok yaşadı.  Gülser Akyüz`ün  ipte asılı bulunan cansız bedeni ip kesilerek ipten alındı ve salona yatırıldı. Komşuların haber vermesiyle birlikte olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kadının öldüğü belirlendi. Acı haberi alan Akyüz ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere asri mezarlık morguna kaldırıldı. Gülser Akyüz, otopsi işlemlerinin ardından Kandıra`da toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat