Özdilek

Spor

Buna da şükürler olsun: 2-1

Elaziz Belediyespor deplasmanından eli boş dönen Kocaelispor, bugün evinde konuk ettiği Cizrespor’u Sinan Pektemek ve Burak Özbakır’ın penaltı golleriyle 2-1 mağlup ederek, dört hafta sonra ilk galibiyetini aldı

1 Nisan 2018 Saat: 01:05
Buna da şükürler olsun: 2-1
Buna da şükürler olsun: 2-1

Bugün İsmetpaşa Stadında oynanacak olan Kocaelispor ile Cizrespor arasında oynanacak olan mücadele öncesinde maçın ısınma çalışmalarına başlayan her iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı. Maçın daha başında gergin anlara sahne olan İsmetpaşa Stadındaki tartışmaların daha büyük boyutlara çıkmaması için her iki takım yöneticilerinin araya girmesiyle olaylar sakinleştirildi. Ardından yarım saat sonra Kocaelisporlu futbolcular ve Cizresporlu futbolcular soyunma odasında giderek, kıyafetlerini değiştirdi. Ardından maçın hazırlıkları için tekrar ısınma çalışmalarına devam etti.

 

Farklı onbir ile çıktı

Geçen hafta deplasmanda Elaziz Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Kocaelispor, bugün İsmetpaşa Stadında 41 puanla 7.sırada bulunan Cizrespor’u konuk etti. Kocaelispor, ilk yarıda deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın rövanş mücadelesini kazanmak isteyecek. Yeşil Siyahlı temsilcimiz bugünkü rakibi Cizrespor karşısına farklı bir onbir ile çıktı. Kocaelispor Can Emre Yücel , Murat Soner Başak , Kadir Öge, Kemal Can Aydemir, Hamza Mutlu, Sefa Narin , Burak Süleyman , Sinan Pektemek , Mesut Özdemir, Mehmet Avcı  ve  Ali Keten  ile mücadeleye başladı.

Mehmet avcı kadroda

Ligde üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından Play-Off umutları suya düşen Kocaelispor, İsmetpaşa’ya veda niteliği taşıyan müsabakada Play-Off yarışı içerisindeki Cizrespor’u konuk etti. Kadroda revizyona giden teknik direktör Galip Gündoğdu, kalede Yusuf Şenlik yerine Can Emre Yücel’e, sağ açıkta da Burak Özbakır’ın yerine Mehmet Avcı’ya forma verdi. Yeşil Siyahlı taraftarların sessiz protestosunun gölgesinde başlayan müsabakada daha istekli olan temsilcimiz Kocaelispor, ilk dakikalardan itibaren özellikle Mehmet Avcı’nın getirdiği toplarla etkili oldu.

İlk gol sinan’dan geldi

Özelikle kanat ortalarıyla Cizrespor kalesinde pozisyon üretmeye çalışan Yeşil Siyahlılar, yine sağ kanattan gelişen atakta golü buldu. Dakikalar 17’yi gösterdiğinde günün yıldız isimlerinden Burak Süleyman’ın ortasında iyi yükselerek topu filelere yollayan tecrübeli golcü Sinan Pektemek, Kocaelispor’u 1-0 öne geçirdi. Taraftarın desteğini de arkasına alan temsilcimiz Sinan, Kemalcan Aydemir ve Sefa ile gole yaklaşsa da top filelerle buluşturamadılar. 45 dakika boyunca üretken bir futbol ortaya koyan Kocaelispor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

 

İlk yarıda olduğu gibi ikinci 45 dakikaya fırtına gibi başlayan Kocaelispor, 47.dakikada Burak Süleyman’ın yerde kalmasının ardından penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Burak Süleyman, skoru 2-0’a taşıdı. 69’da Burak Özbakır sağdan ceza sahası içine girdi. Yerden sert şutunda topu kaleci engelledi. Sonradan topu önünde bulan Sinan Pektemek’in şutunu yine kaleci kornere çeldi. İkinci yarıda daha etkili olan Kocaelispor, rakip kalede üçüncü golü aradı. 76’ncı dakikada Cizrespor kontra atağında topla buluşan Mustafa Coşkun skoru 2-1 yaptı. Karşılaşma 2-1 Kocaelispor’un üstünlüğü ile biterken, yeşil siyahlılar dört hafta sonra ilk galibiyetini aldı.

 

 

KOCAELİSPOR: 2

CİZRESPOR: 1

STAT: İsmetpaşa

HAKEMLER: Adem Cinek **, Metin Cebeci **,  Mürvet Yavuztürk **

KOCAELİSPOR: Can Emre Yücel ***, Murat Soner Başak ***, Kadir Öge ***, Kemal Can Aydemir ***, Hamza Mutlu*** (DK. 70 Mert Yavuz **), Sefa Narin ***, Burak Süleyman **, Sinan Pektemek **, Mesut Özdemir ***, Mehmet Avcı ** (Dk. 63 Burak Özbakır **), Ali Keten *** (Dk. 69 Burak Özbakır **)

CİZRESPOR:  Burak Kapan **, Burak Ayaz ***, Gökhan Ünver **,  Hurşut Meriç ***,  Muhammet Ali Yenilmez **, Şamil Ünal ** (Dk. 54 Hakan Albayrak **), Emrah Çalışlar ***, Sayim Çelik **, Vedat Aydın ** (Dk. 67 Cemre Atmaca *), Önder Karaboğa **, Mustafa Çoşkun *** (Dk. 85 Mazlum Öndil *)

GOLLER: Sinan Pektemek Dk. 17, Burak Süleyman D. 47 (Pnt), Mustafa Coşkun Dk. 76

SARI KARTLAR: Murat Soner Başak, Onur Öztonga, Can Emre Yücel (Kocaelispor)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat