Özdilek

Siyaset

Bulut görevi devraldı

Derince Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Haydar Bulut dün düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Aziz Alemdar’dan aldı

3 Nisan 2014 Saat: 14:19
Bulut görevi devraldı
Bulut görevi devraldı

Derince Belediye Başkanı olarak 5 yıl boyunca görev yapan Aziz Alemdar yerine aday olarak gösterilen Ali Haydar Bulut, seçimlerde galip gelerek dün itibari ile mazbatasını alarak göreve başladı. Düzenlenen devir teslim töreninde Ali Haydar Bulut, görevi Aziz Alemdar’dan devraldı. Derince Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve AKP Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve partililer hazır bulundu.

ANAHTARI TESLİM EDİYORUZ

İlk olarak konuşan Aziz Alemdar, 5 yıl önce kendisinden devraldığı anahtarı yine kendisine teslim ediyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Ali Haydar Bulut ise bende kendisine 5 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek, “Anahtar bıraktığımız gibi. Ama biz yaşlandık. Mzbata alırken Hakim Bey de güzel nasihatlerde bulundu. 5 yıllık süreç içinde güzel süreçlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

KOLAY OLMUYOR

Kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ahmet Ark ve Mahmut Civelek de kısa bir konuşma yaparken Civelek, “Tüm belediyeler bizim. Bu başarının arkasında olan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu iler kolay olmuyor. Tembel öğrenciler gibi son gün SKM büroları açanlardan değiliz. Biz yeni seçim için şimdiden çalışmaya başladık. Diğer partilere duyurulur. Derincemiz kazanmıştır” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat