Özdilek

Siyaset

Bulut CHP’ye, CHP’liler ona

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı AKP’li İbrahim Bulut ve CHP’liler arasındaki söz düellosu devam ediyor.

23 Kasım 2013 Saat: 17:01
Bulut CHP’ye, CHP’liler ona
Bulut CHP’ye, CHP’liler ona

İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümi,t Küçükkaya şu açıklamayı yaptı;

Sayın İbrahim Bulut’un İlçe Başkanımız Sn. Selman Yıldırım ve Sn. Sefa Sirmen’le ilgili peş peşe yaptığı açıklamaları ilk anda üzülerek okuduk. Daha sonra Sn. Bulut’un mizahi kişiliğine dayanarak yaptığı ‘Sefa Sirmen İzmit’e ne eser yaptı. Bir buz pateni salonu ve bir Kültür Merkezi yaptı. Başka eser yok’. Açıklamadan sonra kendisinin çok yorulduğu kanaatine vardık. Ve 30 Marttan sonra kuracağımız ‘Herkesin belediyesi İzmit Belediyesi’ anlayışımız doğrultusunda kendisinin bu Pazar biraz dinlenmesi, kendisine ve ailesine zaman ayırması özel bir gün yaşaması için bir günce hazırladık. Bu hizmetimizin Sn.Bulut tarafından takdir edileceğinden hiç şüphemiz yok.

Lakin bu Pazar gününü hangi partili olduğunu düşünmeden İzmit’te yaşayacak ve ondan tek isteğimiz olacak. Şükür etmesi ve dua etmesi. Kendisinin inançlı birisi olduğunu bildiğimizden dolayı bu konuda bizi kırmayacağından eminiz.

Pazar mis gibi bir uyanış en sağlıklısı Sn Bulut.

Önce hemen musluğu açmalı ve eğer 10 yıllık AKP iktidarınız suyu boşa israf etmediyse musluklardan gürül gürül akan Yuvacık Barajından gelen suyla yüzünüzü yıkayın. Hatta korkmadan içebilirsiniz. Bir çok damacana suyundan daha sağlıklı. Lütfen bu suyu getirene dua edin Sn Bulut.

Eviniz sıcacıktır. Akşamda beri doğalgaz evinizi hamam gibi ısıtmıştır. Lütfen bu doğalgaz hizmetine dua edin Sn Bulut. Şimdi balkona çıkma zamanı. Denizi ve yapılan arıtmadan dolayı temizliğini görebilir misiniz balkonunuzdan bilmiyoruz lakin içinize tertemiz havayı çekebilirsiniz. Lütfen doğalgaz ve arıtma tesisleriyle denizimizi ve havamızı temizleyenlerin davalarına şükür edin Sn. Bulut.

Gelelim kahvaltıya. Öncelikle evde yapmak istiyorsanız halkevindeki manavlarda en taze sebze ve meyveler var. Ama orayı yıkmak istiyorsunuz bölge esnafı canınızı sıkabilir. Bence oraya gitmeyin. Başka altermatif balıkçılar olabilir ama ordaki esnafıda kapamak istiyorsunuz aranız iyi değil, maşukiyeye gidin desem orayı da taşocağı yapacaktınız en iyisi kahvaltıyı siz kendi tesislerinizde yapın veya buzdolapta allah ne verdiyse artık. Esnafın ekmeği ve yaradanın verdiği doğaya zarar verene lütfen beddua etmeyin Sn Bulut. Dava arkadaşlarınıza ayıp olur burada biraz taraflı olabilirsiniz.

Arabanıza atladınız bir merkezi gezmek lazım dediniz çekin bir katlı otoparka arabanızı. Ve bu otoparkı kimin zamanında yapıldığı aklınıza getirmeden yapandan ve yapılmasını teşvik edenden hayır duanızı eksik etmeyin. Hadi gidelim ailece bir tiyatroya derseniz; eğer büyükşehir oyunları tırpanlamadıysa gideceğiniz tek yer SDKM. Çocuğunuz bir fuar mı gezmek istiyor veya paten mi yapmak istiyor eğer yönetim anlayışınız bir fuar organize edebildiyse ve buz paten tesisindeki bakımı bitirdiyse gideceğiniz adreslerin İzmit’te alternatifleri yok.  Yengemiz alışverişe çıkmak istiyorsa mevcut tüm alışveriş merkezleri yine hiçbir hizmet yapmadılar dediklerinizin eseri. Pardon bir hata yapmayalım. NCity yandıktan sonra hatırı sayılır derecede yasal olmadan büyüttünüz. Buradaki şükürü kendi dava arkadaşlarınıza ediniz.

Sonra bir Pazar klasiği denizin kenarında arabayla gezin ve bu denizin kokmasını yok eden kişilere ve siyasi davaya şükür edin Sn.Bulut. Eğer benzin varsa arabada malum dünyanın en pahalı benzinini kullanıldığı ülkede yaşıyoruz, Yuvam İzmit’i gezin. Adının neden Yuvam olduğunu ve orada gerçekten İzmit’teki orta sınıfın yaşadığı bir kenti kendi gözlerinizle göreceksiniz. Sizler kent konuttaki müteahhit anlayışınızla, Yuvam izmit’teki gerçek belediyecilik anlayış farkını hissedeceksiniz. Bizler bu fark için sadece dualarınızı bekliyoruz. Sakın pahalı benzin için beddua etmeyin ustanıza ayıp edersiniz. Buradada tarafsız kalabilirsiniz.

Neyse akşam oldu Sn Bulut. Akşam ki program size ait bizden bu kadar. On yıldır iktidarda olup hala sizden önceki iktidarın yaptıklarına çamur atıyor, küçümsüyorsunuz. Bu kentte proje bazlı konuşulan tüm işler sizden önceki iktidarın işleri. Bir siyasi olarak bunların hiçbirine teşekkür etmediniz. Umarım bu Pazar günü size iyi gelir. Siyasi kimliğinizi attıktan sonra bu kentte içtiğiniz suda, ısındığınız-yemeğinizi pişirmeye yarayan doğalgazda, çöp fabrikasında, kültür merkezinde, şehir tiyatrolarında, uluslararası fuar merkezinde, denizin arıtmalarında, sahil düzenlemelerinde, buz pateni sahasında, Şampiyon Kocaelisporda kısaca tüm hizmetlerde CHPsi ve İzmit adayımız Sefa Sirmen’i görebilirsiniz. Taraflı bir siyasi olarak sizden teşekkür beklemiyoruz sadece imanlı bir İzmitli olarak şükür ve dua etmeniz yeterli. Sağlıcakla kalın.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat