Özdilek

Siyaset

"Bulut ayıp etmiş, yakışmadı"

Sarıbay'dan, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut'un twitter üzerinden yaptığı "Hain olmayan herkes, Türkiye'de güvendedir!" açıklamasına yanıt.

16 Mart 2016 Saat: 10:14
"Bulut ayıp etmiş, yakışmadı"
"Bulut ayıp etmiş, yakışmadı"

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut'un twitter üzerinden yaptığı "Hain olmayan herkes, Türkiye'de güvendedir!" açıklamasına, "Ben aklını yitirmeyen birinin böyle bir açıklama yapacağına inanmıyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, her hafta Salı günleri gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısı öncesi bir kez daha basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Sarıbay ayrıca basın mensuplarının İzmit Belediyesi Başkanı İbrahim Bulut'un Twitter üzerinden yaptığı, "Burası Türkiye... Özgür ve emin insanların ülkesi... Hain olmayan herkes, Türkiye'de güvendedir!" açıklamasına ise, "Ben aklını yitirmeyen birinin böyle bir açıklama yapacağına inanmıyorum" dedi.Sarıbay, CHP olarak kentte aylık bir gazete çıkaracaklarını söyledi.

10 NİSAN'DA TOPLANIYORUZ

Basın açıklaması sırasında her Cumartesi Gebze'ye yaptığı ziyaretler hakkında konuşan Sarıbay, "Biz biliyorsunuz her hafta Cumartesi günleri Gebze'ye gidiyoruz. Gebze'de çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Geçen hafta gittiğimde de Ticaret Odası başkanını ziyaret ettim. Onun dışında esnaflarımızı partililerimizi ziyaret ediyoruz. Ayrıca 'CHP Hafızasını Topluyor' toplantısının bir benzerini, batı bölgesi dediğimiz Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da yapacağız. Bu toplantıyı da 4 ilçenin katılımıyla 10 Nisan tarihinde yapacağız" dedi.

Sarıbay ‘CHP Hafızasını Topluyor’ toplantısıyla ilgili memnuniyetini bir kez daha dile getirerek, "Ben orada arkadaşlarımızın bize yol göstermesini, bize açılım sağlamasını, bizi eleştirmelerini veya neyi yapmamızı ya da yapmamamız gerektiğini söylemelerini istemiştim. Sağ olsun 25 arkadaşımız bize açılım sağladı. Bu konu hakkında hazırladığımız sonuç bildirgesini de hepinize göndereceğiz" dedi.

GENEL BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ

Sarıbay açıklamasının devamında taşınılması planlanan il başkanlığı binasıyla ilgili, "Partiyle ilgili bir il binası sorunumuz var. Bu konu hakkında Ankara'ya gidip genel başkanımızla görüşemedik. 18-19-20 Mart tarihinde Antalya'da il başkanları toplantısı var. Orada görüşebileceğimi umuyorum. Genel başkanımızdan bir vaat almamız lazım ki biz burada bir yer bakalım. Önümüzdeki hafta bu konu hakkında inşallah size daha fazla bilgi vereceğim. Ayrıca il başkanları toplantısına gitmeden önce bugünkü toplantımızda benim orada söylememi istedikleri konuları yönetimimizle görüşeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Herkesin fikirlerine saygılıyız" ifadelerini kullandı.

AYLIK GAZETE 

Sarıbay son olarak, "Bizim yönetim kurulu olarak geçen haftalarda kurulda aldığımız bir karara göre; parti olarak aylık bir gazete çıkarma düşüncemiz var. Bu gazetede il başkanlığımız, 12 ilçe başkanlığımız ve milletvekillerimizle parti üyelerimizin yazısı yer alacak. Halkı parti çalışmaları hakkında bilgilendireceğiz" açıklamasında bulundu.

BULUT'A YAKIŞTIRAMADIM

Açıklama sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıbay, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut'un Twitter üzerinden, "Burası Türkiye... Özgür ve emin insanların ülkesi... Hain olmayan herkes, Türkiye'de güvendedir!" diye yaptığı açıklamayla ilgili olarak ise, "Konuyu şimdi sizden duyuyorum. İbrahim Bulut bizim bir avukat olarak bizim meslektaşımızdır. Ben aklını yitirmeyen birinin böyle bir açıklama yapacağına inanmıyorum. Bulut'un da böyle bir açıklama yapacağına inanmıyorum. Eğer demişse büyük ayıp etmiş. Yakıştıramadım" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat