Özdilek

Siyaset

Bu ziyaret çok konuşulacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’yı ziyaret etti.

27 Aralık 2014 Saat: 18:03
Bu ziyaret çok konuşulacak
Bu ziyaret çok konuşulacak

Gerek iktidar partisinin başında bulunanlar, gerekse muhalefet partilerinin liderleri, oldukça sert söylemleriyle ülkede tam bir kutuplaşma havası estirirken, bu durum zaman zaman tabana da yansıyor. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiği, siyasi parti liderlerinin ve mensuplarının birbirlerini acımasızca eleştirdiği bu süreçte, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, tüm siyasilere örnek olması gereken bir davranışa imza attı dün. Doğan, Korkmaz ve beraberindeki partililer, CHP’nin kısa süre önce İzmit İlçe Başkanı olan Mehmet Ümit Küçükkaya’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Küçükkaya ve CHP’liler tarafından oldukça sıcak karşılanan Doğan ve beraberindekiler, bol bol sohbet etti.


BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Ziyarette ilk sözü Başkan Nevzat Doğan aldı. Doğan, “Siyasi münazaralarda bazen mücadelelerle karşılaşıyoruz. Ama nihayetinde insanız, bu şehrin insanlarıyız. Siz bizim kardeşimizsiniz. Amacımız bu şehre hizmet etmek. Sizlerin de bu niyette olduğunu biliyoruz. Size başarılar diliyoruz. Umarım hem kendinize hem de şehrimize yararlı çalışmalar yaparsınız. Şimdiye kadar birbirimizin yüzüne bakamayacak tarzda söylemlerde bulunmadık. Umarım bu şekilde devam ederiz” ifadelerini kullandı. Sonrasında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz ise ilçe başkanı seçildiğinde Küçükkaya’nın kendisini arayarak tebrik ettiğini belirterek, “Bu kentte amacımız İzmit’e hizmet etmek. Gerek CHP, gerek AKP olarak güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu kentte hizmet konusunda birlikte çalışacağımıza inanıyorum” dedi.


BUNLAR TATLI ATIŞMALAR
Mehmet Ümit Küçükkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siyasi partiler memlekete hizmet sevdasında bulunur. İzmit’in çıkarları doğrultusunda muhalefet olarak size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Muhalefet olsun diye değil, daha nasıl yararlı oluruz diye çalışıyoruz. İktidara bir şans tanımak tutumunda bulunuyoruz. İnşallah İzmit’e hep birlikte katkı sunacağız. Bu ülke hepimizin, tek başına başarıya ulaşmak gibi bir şansımız olamaz. Zaman zaman atışmalar ve tartışmalar olacak ama o da siyasetin tatlı atışmasıdır” şeklinde konuştu. Başkan Doğan’a soru da soran Küçükkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu milletvekili olması için Ankara’ya çağırdıkları konuşuluyor. Sizin Büyükşehir Belediyesi’ne adaylığınız söz konusu olabilir mi?” dedi. Doğan bu soruya, “Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum ancak bundan sonraki süreçte siyasi irade neyi istiyorsa onu yapacağız” cevabını verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat