Özdilek

Güncel

Bu sünneti protokol bastı

Halit Bayhan ve Melek Bayhan'ın oğlu Osman Emir'in, 20 Mayıs 2017 tarihinde Bahçecik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Sünnet Düğünü konuşulmaya devam ediyor.

29 Mayıs 2017 Saat: 10:53
Bu sünneti protokol bastı
Bu sünneti protokol bastı

1977 yılında Bahçecik’te doğan Halit Bayhan, öğretim hayatına Yeniköy İlkokulu’nda başladı. Ardından Yeniköy Ortaokulu, Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi Tesfiye Bölümü’nü bitirdi. Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünü bitiren Bayhan, Kocaeli Meslek Yüksek Okulu İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi’nden mezun oldu. 1995- 1998 yılları arasında Bahçecik Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüttü.

2012- 2013 yılları arasında MHP Başiskele İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Bayhan, 2014 yerel seçimlerinde Başiskele Belediye Başkan Adayı oldu. 16 yıldan bu yana Türk Telekom A.Ş.’de NGN Santral Teknikeri olarak çalışan Bayhan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Halit Bayhan ve Melek Bayhan'ın oğlu Osman Emir 20 Mayıs 2017 tarihinde Bahçecik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Sünnet Düğünüyle ailesine ilk mürvetini yaşattı. Davetlilerin ve protokolün yoğun katılım gösterdiği sünnet şöleni adeta Kocaeli'nde yaşayan Artvinlilerin buluşmasına sebep oldu. Şehir protokolü ve MHP'li protokolün yoğun olduğu gözlemlenen sünnet cemiyetinde adeta 'Cemiyeti Protokol Bastı' sözleri konuşuldu. Gerçekleşen şölende Osman Emir Yeniköy'de ki evinin önünden çocuk ve gençlerden oluşan mehter takımıyla alındı. Duaların ardından mehter takımının gösterisi ve semah gösterileriyle güzel bir sünnet şöleni gerçekleşti. İyi dileklerle ve yoğun hediyeleşme ile devam eden şölen, Bayhan ve Şeyhoğlu ailelerini de bir araya getirdi. MHP camiasının katılımının yoğunluğu gözlerden kaçmadı.

Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Türk Telekom Eski Genel Müdürü İbrahim Hakkı Alptürk, Bahçecik Eski Belediye Başkanı İbrahim Gencer, MHP Eski İl Başkanı,Harita Mühendisi (GÜRSOY MÜHENDİSLİK) Mustafa Gürsoy, MHP Eski Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kenek, MHP Eski İl Başkan Adayı Hüseyin Murtazaoğlu, İş Adamı - SİNANOĞLU SANAYİ Nuri Sinan, Alemdar Telekom Müdürü Halit Yaşar Endeş, Alemdar Telekom Müdür Yardımcıları Ümit Ataman, Aydın Koca, Kocaeli Telekom Network Müdürü Kenan Bayrak, Türkiye Haber İş Sendikası İstanbul Şube Başkanı Mevlüt Bayraktar, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, MHP Körfez İlçe Meclis Üyesi Ali Kanbur, Türk Eğitimsen Başkanı Yaşar Şanlı, Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, MHP Eski Büyükşehir Belediyesi  BaşkanAdayı Zekai Kahyaoğlu, Atakent Mah.Muhtarı Sebahattin Fırtına, Kılıçaslan Mah.Muhtarı Çoşkun Tuncay, Sepetlipınar Mah.Muhtarı Osman Özer, Havuzlu Bahçe Mah.Muhtarı Hakan Bayhan'da sünnet şölenine katılım gösterdi.

Misafirler uzun süredir böyle güzel bir sünnet cemiyeti görmediklerini, ''adet ve geleneklerle sergilenen gösteriler, ikramlar çok güzeldi. Umarız çocuklarımız vatanına ve ailesine hayırlı evlat olurlar, geleceğimiz onlarındır'' cümlelerini ifade ettiler.

Anne Melek Bayhan'ın tasarım kıyafeti ve baba Halit Bayhan'ın şıklığı gözlerden kaçmadı. Osman Emir'in ablaları ve arkadaşarı da Osman Emir'i mutlu gününde yalnız bırakmadı. Bayhan, ''oğlumun ilk mürveti, Allah ona sağlık versin, vatanına, milletine ve bize güzel evlat olsun. Olmayanlara da versin. Biz sade ve şık bir cemiyet tasarladık. Sağolsunlar dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Geleneklerimizi bu kısa sürede misafirlerimize yaşatmak istedik. Umarım herkez memnun kalmıştır'' dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat