Özdilek

Kültür/Sanat

Bu sene ağaçlar kitap açmayacak

Soma’da meydana gelen maden faciası nedeniyle; ilimizde organize edilecek çeşitli tören, açılış ve eğlence ağırlıklı organizasyonlar iptal edildi., Çoğu da ileri bir tarihe ertelendi.

14 Mayıs 2014 Saat: 16:21
Bu sene ağaçlar kitap açmayacak
Bu sene ağaçlar kitap açmayacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da, üç günlük programlarını iptal etti. Bakan Işık’ın yarın İSO 12.Sanayi Kongresi panel açılışı, Cuma günü gerçekleştireceği Gölcük Polis merkezi açılışı iptal edildi. Iyşık, cumartesi günü çıkacağı İsviçre Zürih programını da iptal etti.

DARICA’DAKİ İPTAL

Vali Ercan Tıopaca da, Darıca Kerim İz Aile Sağlığı Merkezi’ni hizmete açacaktı. Valilik’ten yapılan duyuru da, bu açılış da ileri bir tarihe ertelendi.

KİTAP PROGRAMI

Bu arada, 17-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Kitap Fuarı’nın ön programı olarak, yarın Yürüyüş Yolu’nda saat 07.00’da “Ağaçlar Kitap Açacak” etkinliği düzenlenecekti. Büyükşehir, milli yas nedeniyle programı iptal etti.

ECZACI BALOSU İPTAL

14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında, 31.Bölge Kocaeli Eczacı Odası yönetimi de akşam baloda bir araya gelecekti. Oda yönetimi, KYÖD Lokali’ndeki balo etkinliğinin iptal edildiğini açıkladı.

SAĞLIK-SEN’İN BULUŞMASI

Sağlık-Sen‘in organize ettiği ebe ve hemşireleri buluşturacak, yarın Antikkapı’da yapılması planlanan “Büyük Buluşma” adlı etkinlik de ileri bir tarihe ertelendi.

HEMŞİRELER GECESİ

 İzmit Seka Devlet Hastanesi hemşirelerinin akşam Buzz Restaurant’ta yapmayı planladıkları yemekli gece de iptal edildi.

ADD ŞENLİĞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak da 19 Mayıs’ta yapacakları gençlik şölenini iptal ettiklerini açıkladı.

KENT KONSEYİ

Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin cuma akşam yapmayı planladığı “Başarının ardındaki gizli güç; anne” temalı program iptal edildi.

SPORTİF ERTELEME

Kocaeli 2.Amatör Küme’de akşam oynanması gereken amatör maçlar ileri bir tarihe, yarın oynanması gereken U-16 Play-Off maçları da yarına ertelendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat