Özdilek
Yalçın Akbulut
Yalçın Akbulut

Bu nasıl düzen

Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte televizyonlar artık rahmetli Kemal Sunal ile eski Türk filmlerine kaldı

9 Ağustos 2021 Saat: 11:54

Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte televizyonlar artık rahmetli Kemal Sunal ile eski Türk filmlerine kaldı,çünkü vatandaşlarımızın belirli kesimleri sahil yörelerinde deniz keyfi çıkarmaya devam ediyor ama evde kalıp hayat mücadelesi ile karşı karşıya olanlar ise maalesef televizyon zırvalarını izlemeye devam ediyorlar.

Aslında üzülmeye hiç gerek yok bence kışında evden kaçan kızları,eltisiyle aynı adama kaçan kadınların kocaları tarafından affedilişini ,öldürülen adamların kimler tarafından vurulduğunu açıklayan kendilerini hem savcı hemde hakim yerine koyan dizileri sunan hanfendiler,

Ülkemin insanlarına acımıyor değilim Türk milleti bu tür yayınlarla oylanmaya mecbur değildir. Türk toplumunun ahlak yapısı ile ilgili çok çirkin şeyler olduğu kesin,dostu ile beraber olup masum kadın öldürülüyor,sahte gelin şebekesi çökertiliyor.

Futbol'u alet ederek bizi uyutuyorlar,televizyonlardaki diziler ile de kandırılıyor ve uyutuluyoruz,abuk sabuk kadın programları ile insanlarımız kanunun bu kadar ayaklar altına alınmasına üzülüyorlar.

Şimdi soruyorum size birtane kültür programı veya gerçek bir iyi aile hayatını örnekliyen bir yayın varmı?
Dizilerde herkes silahşör olmuş, herkes son model arabalara biniyor, villalarda oturur peki soruyorum, bakın bakalım bir tane dizi kahramanının çalıştığını bir işinin olduğunu gördünüzmü yok, bir tanesinin vergi ödediğini işlemişlermi senaryolarında o da yok, peki eğitime önem verilmişmi o hiç yok, daha ne yazayımki sizlere.
Kandırılıyoruz Uyumayın.Çalışmadan üretmeden kazanılmayacağını kimse bilmiyor mu?yoksa işinemi öyle geliyor.
Bir futbolcu bir senede kaç maça çıkıyor ne kadar transfer ücreti alıyor neden futbol kulüplerimiz alt yapıya önem verip bu kadar dövizin dışarıya çıkmasını engellemiyor.
Bu ülkede asgari ücret ne kadar biliyor musunuz? Kandırılıyoruz uyuyoruz.

Şu anda 2 yıllık memeur ve memur emeklisinin maaşları ne olacak diye yine danışıklı döğüş işlemleri başladı.Kendisini bir sendikaya başkan atatan şahıs vekil seçilinceye kadar orada kalmaya devam ediyor sonrada hayatını garantiye aldıktan sonra gelsin keyifler memur ve emeklisi yoksulluk sınırı altındaymış kime ne.
Uyanın artık.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Bayram öncesi nefes almak15 Nisan 2022 Saat: 10:26
Emekli o kadar yoksullaştı ki fitre ve sadakaya muhtaç duruma geldi.
Yazıklar olsun21 Mart 2022 Saat: 11:05
Bu dünya artık bir cehennem. Katır gibi sağlıklı adamlar yerine masum çocuklara yuva olalım, suçsuz günahsız yavruları ve ailelerini bu duruma düşüren kimler varsa gün yüzü görmesin.
Çanakkale destanı15 Mart 2022 Saat: 11:48
Çanakkale denilince insanın çok düşünerek bu mukaddes şehir de yatan insanların ülkemizin tüm şehitlerinde gelip ülkesini korumaya çalışan dedelerimiz olduğunu görmemiz çok mümkün
Artık bu katliama son verin10 Mart 2022 Saat: 14:44
Anadolu Selçuklu devletinin yıkılması ile dağılan beyliklerden Söğüt ve Domaniç'te kurulan Osmanlı Devletinin kendi küllerinden yeniden doğarak tarih sahnesinde yerini aldı.
İnsanlara barış ve gülümseme neden uzak7 Mart 2022 Saat: 11:24
Sabah kalktığımızda yaptığımız ilk şey dünya da neler oldu diye haber kanallarına sarılmak değil mi
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat