Kültür/Sanat

Bu Kadar Da Olmaz Yeter Artık

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ,Sıkıntı içinde onurunla yaşam mücadelesi veren Esnaf ve Sanatkarlarımız bunları hak etmiyor.Bu uygulama sonrası Halkımızın ,Gençlerimizin insanlarımızın streslerini attıkları cafe,Kahvehane gibi meslek alanlarımızın dışında Lokanta,Pastane vb işyerlerimize getirilmek istenen kapatma cezası zaten zor durumda bulunan esnafımız için çok ağır bir darbe olacaktır. İşyerlerimize kilitmi vuralım ,bu olaya çare bulmamız gerekiyor dedi.

 

"ESNAFIN İDAM FERMANI İMZALANIR"

   Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman , yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi, "Sigara yasağını ihlal eden iş yerleri için getirilmek istenen kapatma cezası zaten zor durumda bulunan esnafımız için çok ağır bir darbe olacaktır. Böyle bir uygulama ile esnafın sonu gelir ve iş yerleri bir bir kapanır. Torba yasa da yapılacak böyle düzenleme kantarın topuzunu iyice kaçırır. Tütün ve Alkol satışına ilişkin TAPDK'nın çıkardığı son yönetmelikle lokantacı, bakkal, kahveci esnafımız zaten perişan edilmiştir. Bu ikisi birleştiğinde esnafın idam fermanı imzalanmış olacaktır" diye konuştu.

Kocaman,Biz sigaranın verdiği zararlara karşı uygulamayı doğru buluyoruz ancak prosüdür’de daha hassas uygulama yapılmasının doğru olacağını düşünmekteyiz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat