Özdilek

Kültür/Sanat

Bu İkiliye Dikkat

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kartepe ilçesinde geçen aralık ayında yankesicilik yapan, önceki gün yine yankesicilik yapmaya çalışan gelin ve görümce yakalanınca, soluğu cezaevinde aldılar.

 

Pazarda yakalandılar

Kartepe Konak Mahallesi Pazar Sokakta kurulan semt pazarında pazarcılık yapan C. N. B. isimli kadın, tezgahın arkasında duran çantasındaki cüzdanı çalmaya çalışan kişileri fark etti. Pazarcının bağırması üzerine üç kadın koşarak kaçmaya çalışırken, pazaryerinde devriye gezen Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devreye girdi. Üç kadın yakalanarak gözaltına alındı.

Polis tarafından gözaltına alınan Derman Ateşli, Aşkın Önayaker ile yaşı küçük olan D. A.’nın daha önceden de aynı suçtan çok sayıda sabıkaları bulunduğu belirlendi. Üç zanlının 21 Aralık 2010 tarihinde yine aynı pazarda Ş. Ş. isimli bayanın içinde altın, para ve cep telefonu bulunan çantasını çaldıkları tespit edildi. Aşkın Önayaker’in, Derman Ateşli ve D. A.’nin yengeleri olduğu tespit edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Derman Ateşli ve Aşkın Önayaker, tutuklanırken, D. A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

                                                                                                                 

                                                                                                                                                      Kaynak : Özgür Kocaeli

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat