Özdilek

Siyaset

Bu Hedefleri Her Partili Destekler

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve CHP Gebze İlçe Başkan Adayı Musa Yılmaz, Nefes gazetesine verdiği demeçte hedefleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

10 Eylül 2015 Saat: 11:13
Bu Hedefleri Her Partili Destekler
Bu Hedefleri Her Partili Destekler

Musa Yılmaz, 30 yıldır Gebze’de yaşadığını, Gebze’nin ve bölgenin sorunlarını yaşayan ve tanıklık eden biri olarak iyi bildiğini, en büyük arzusunun CHP’nin yerelde ve genelde iktidar olmasına büyük katkı sunmak olduğunu, Gebze’nin sorunlarının da esasta CHP’nin iktidarında çözüleceğine inandığını ifade ederek, “İşte bu yüzden  CHP Gebze İlçe Başkanı adayı oldum”dedi.

 

 

BU HEDEFLERİ HER PARTİLİ DESTEKLER

 

1994 yılından bu yana CHP’ye Gebze’de 45-50 bin civarında vatandaşımızın oy verdiğini, ancak bu seçmen kitlesinin kimlerden oluştuğunun belirlenmesi ve onlarla sıcak temasların kurulması yönünde yeterli adımların atılamadığını dile getiren Musa Yılmaz, “Öncelikle bu seçmen kitlesiyle CHP’yi buluşturmak istiyoruz. Gebze’de 2 bin 502 sokak var. İktidar olmak için her sokakta CHP’ye oy veren 2 kişiye ulaşarak üye sayısını istenilen düzeye çıkarmak zorundayız CHP’nin politika ve yapmak istediklerini  geniş halk kitlelerine ve kamuoyuna aktarmada eksik noktalarımız var. Buna etkili iletişim şekilleri ile çözüm bulacağız.  Gebze ilçe örgütündeki mevcut üye yapısı incelendiğinde burada da eksiklerimiz var. Bunu  tüm kesimleri kapsayacak demokratik yapıya kavuşturmak amacındayız. Gerek parti içinde gerekse parti ile halk arasındaki sevgi bağlarının güçlenmesi için etkinliklere ihtiyaç var. İşte bunları planlayıp yola çıktık”dedi.

 

Göreve geldikten sonra  başka ilki gerçekleştireceklerini, bunun da yapılacak olan ilk genel ve yerel seçimde ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak aday olmayacaklarını kamuoyu önünde partililere taahhüt edeceklerini dile getiren Yılmaz, “Biz, CHP Gebze İlçe Örgütünün , yöneticilerinin bireysel hedeflerinden çok daha önemli olduğunu, tüm enerji ve birikimlerini kesintiye uğratmadan iktidar olma yönünde kullanmaları gerektiğini düşünüyoruz.”diye konuştu.

 

ÇALIŞMA ALANIMIZ MAHALLELER  VE SOKAKLAR

Göreve geldiklerinde yapacakları çalışmaları da özetleyen Yılmaz, "çalışma alanlarımız  mahalleler, sokaklar, STK’lar ve öğrencilerin eğitim kurumları ve yaşam merkezleriyle köylerimiz olacak. İlçe yönetimini gençler ve kadınlardan ağırlıklı olmak üzere oluşturacağız. Üyelerimiz  arasında birlik, dayanışma ve etkin iletişim kurabilmeleri için sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerde bulunacağız. Teknolojiyi sonuna kadar kullanacağız. Elbette, çalışmalarımızı yaparken bilim dünyasından ve üniversitelerden akademik destek alacağız”dedi.

 

 

İKİ BİNAMIZDA  YENİLENECEK

Öncelikle partiye bina kazandıran ve emek verenlere teşekkür eden  Yılmaz, parti binalarında da değişikliğe  gideceklerini  dile getiren Yılmaz, “ Gebze İlçe örgütümüzün bulunduğu binanın 2 katı da partimize aittir. Terasın olduğu üst katı lokal ve kafeterya olarak düzenlemeyi planlıyoruz. Bunu, partimize gelen partilileri ve vatandaşları temiz ve güzel bir ortamda ağırlamak için yapacağız. Atatürk Caddesi’ndeki yerimizi  asansörlü hale getirecek, kadın ve gençlerimizin kullanımına sunacağız.”diye konuştu.

HER DELEGEYİ KENDİMİZDEN, KENDİMİZİ ONLARDAN GÖRÜYORUZ

Yılmaz, “Tamamen iktidar olmak üzerine odaklaşmış durumdayız. Bu konuda bir program hazırladık. Tüm parti yöneticileri ve delegeleri ile birlikte bunu hayata geçireceğiz. Zaten böyle olmazsa iktidar olamazsınız. Bu yüzden, kimlerin delege seçildiğini önemsemiyoruz. Hepsi bizim için aynıdır. Adaylık için yola çıkarken, delegeler seçilsin kimlerin seçildiğine bakalım diye bir çabamız ve kaygımız olmadı ve olmayacak. Her delegeyi kendimizden, kendimizi onlardan görüyoruz” dedi.

HER ADAY DOSTUM, KARDEŞİM

CHP İlçe  Başkan Adayı  Musa Yılmaz, hedeflerinin, çalışma biçimlerinin ve yapacaklarının ne olduğunu, bunlarla aylardır çalışma yaptıklarını, aday olacak tüm arkadaşların demokratik hakları olduğu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada onlar için olumsuz sözler sarfetmelerinin mümkün olmadığını, herkesin kendisi için değerli olduğunu, bunun bir hizmet için yönetim anlayışı farklılığı olduğunu, bu anlamda bir yarış olduğunu ifade etti. delegelerin takdiri, halkın beklentileri ve yıllardır iktidar özlemi içinde olan partililerin beklentileri doğrultusunda başarılı olacaklarına inandığını da dile getirdi.

Musa Yılmaz Kimdir?

1961 Bayburt doğumluyum. Aslen Rizeli’yim. İlkokul, ortaokul ve liseyi Rize’de okudum. 1981 yılında evlendim, 4 çocuk babasıyım. İş hayatına inşaat sektörüyle başladım. Usta ve kalfa olarak başladığım bu sektörde daha sonra müteahhit oldum. Yurt içinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza attım. Ortağı olduğum aile şirketler grubunda yaklaşık bin 200 kişi çalışmakta. Siyasal çalışmalar nedeniyle şirketteki görev ve yetkilerimi çocuklarıma ve diğer ortaklarıma devrettim. 30 yıldır Gebze’de yaşıyorum.

Siyasal faaliyetler ve tercihlerimden dolayı 1980 öncesinde yargılandım ve tutuklandım. Ardından CHP’de aktif olarak siyaset yapmaya başladım. Gençlik kolları başkanlığı ve son olarak da il yönetim kurulu görevini üstlendim. Geçmiş dönemde birçok STK’da görev aldım. Rizeliler Derneği, İkizdere Doğal ve Kültür Varlıkları Koruma ve Yaşatma Derneği’nde başkanlık yaptım.

 

NHA/Özden Demirci

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat