Özdilek

Sağlık

Bu dere, nasıl bir dere?

Kentin gurur duyduğu Sekaparkın ortasından bir dere akıyor. bilin bakalım bu dere ne deresidir.?

16 Şubat 2014 Saat: 21:45
Bu dere, nasıl bir dere?
Bu dere, nasıl bir dere?
Kent merkezinde tek bir derenin ve kanalizasyonun artırılmadan denize salınmadığını ve bunun için milyonlarca lira harcadıklarını belirten KBB başkanı sayın İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü'nü yanına alıp Sekapark alanın tam ortasından denize insan dışkısı taşıyan ve kış mevsimi olmasına rağmen kokudan yanına bile yakşılamayan bu dere mayın deresi midir nedir bir bilen var mı? Hani denize KAKIZ karışmıyordu? 
Arıtmaya harcanan para ne kadardı? 
Türkiye'nin arıtma tesisi çok ve gelişmiş olan nadir şehirlerinden biri olarak lanse edenlere seslenmemiş gerekiyor. Basın toplantılarında İSU Genel Müdürü Sayın İlhan Bayram'ın yaptığı açıklamalar ile KBB başkanı sayın İbrahim Karaosmanoğlu'nun her fırsatta dile getirdiği milyonlarca lira değerindeki atış su arıtma tesislerini kullanmıyorsam ne yapıyoruz? Kentin bütün yağmur suyu kanalları ile evsel ve insansal atıklarını nerelere salıyoruz? 
Cevap belli ve birileri insan atıklarını (KAKIZ) bazı dereler aracılığıyla körfezimize boşaltıyor olmasın sakın. Sekapark gibi AKP'li Büyükşehir Belediyesi yönetiminin yüzakı, medar-i iftiharı, süper projesi olan bu alanın tam ortasından kamyonlar dolusu KAKIZ'ı denize nasıl boşaltırsınız? Bir arıza mı var yoksa arıza birileri mi? 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat