Özdilek

Güncel

Bu da yeni dolandırıcılık

Anket yaparak bayanları dolandırmak isteyen 3 şahıs, vatandaşların ihbarı sonucu Fethiye Caddesi’nde yakalandı. Dolandırıcı oldukları öne sürülen gençlerin daha önce de aynı iddia ile emniyete alınarak ifade verdikleri öğrenildi.

6 Kasım 2014 Saat: 17:14
Bu da yeni dolandırıcılık
Bu da yeni dolandırıcılık

İzmit’te yeni bir dolandırıcılık türü ortaya çıktı. İzmit’te yaşanan olayda, Fethiye Caddesi izinsiz ve belgesiz olarak anket yaptıkları, isim, adres ve telefon gibi bazı bilgileri aldıkları bayanları daha sonra dolandırdıkları öne sürülen üç kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

ŞİKAYET ETTİLER

Özellikle bayanlarla anket yaparak özel bilgilerini temin eden kişileri takip eden polis, şahısları vatandaşların şikayeti üzerine durdurarak gözaltına aldı. Daha önce de benzer iddialarla yakalandığı belirlenen Mustafa Y., Enes T. (18) ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs, emniyet birimleri tarafından polis merkezine alındı. Yalova’dan geldikleri ve kadınları hedef aldıkları öne sürülen zanlılar, karakola gitmemek için uzun süre polise direndikleri görüldü.

 

DAHA ÖNCE DE OLDU

Yapılan GBT sorgulamasının ardından polis merkezine götürülen 3 gencin, geçtiğimiz cumartesi günü de aynı olaydan ifade verip serbest bırakıldıkları öğrenildi. Zanlıların emniyetteki ifadelerinin ardından yine salıverildikleri öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat