Özdilek

Siyaset

"Bu borçları biz yapmadık"

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in gündeminde, ağırlıklı olarak ulusal siyasete ilişkin konular vardı.

9 Eylül 2013 Saat: 23:15
"Bu borçları biz yapmadık"
"Bu borçları biz yapmadık"

Civelek basın toplantısında 2020 Oimpiyatlarından, ODTÜ gerginliğinden, Mısır’daki darbecilerden, Mısır’a giden CHP’lilerden söz etti. Yerel siyasetle ilgili olarak sadece Büyükşehir’in borçları ile ilgili eleştirilere değindi, “Borç denince CHP’lilerin yüzü kızarmalı. Bu borçları biz yapmadık. Darbecilere alkış tutan, maşalık yapanlar yaptılar” dedi.  Civelek, yerel seçimde Kocaeli genelinde oylarını arttıracaklarını, 13 belediyenin hepsini kazanacaklarını da söyledi.

GÜNÜBİRLİK URFA’YA

AKP İl Başkanı Civelek 21 Eylül’de kızının düğünü için bol bol davetiye bastırdığını, ancak davetiye yazmakta zorlandığını söyledi, “Unuttuklarım olursa, beni affetsinler” dedi. Civelek, yarın sabah saat 07.00’de Anadolu Jet’e destek için partililerden ve işadamlarından oluşan 50 kişilik bir heyetle uçakla önce Ankara’ya, oradan Şanlıurfa’ya gidecek. Kocaeli heyeti, Şanlıurfa’da yemek yiyecek, tarihi mekanları ziyaret edecek, gece yarısı yine Anadolu Jet’in tarifeli seferiyle İzmit’e dönecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat