Özdilek

Ekonomi

Brisa çalışanlarından Karacan’a tam yetki

Lastik fabrikaları çalışanlarını kapsayan toplu sözleşme görüşmelerinde Brisa Lastik Fabrikası çalışanları Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’a tam yetki verdiler.

3 Mart 2014 Saat: 14:24
Brisa çalışanlarından Karacan’a tam yetki
Brisa çalışanlarından Karacan’a tam yetki

Önceki akşam Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Brisa çalışanlarının “Birlik Beraberlik ve dayanışma” gecesine katılan Genel Başkan Karacan, büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı. “Karacan sen bizim her şeyimizsin”, “En Büyük Başkan Karacan”, “İşte sendika, işte Başkan Karacan” şeklinde slogan ve alkışlarla konuşması sık kesilen Başkan Karacan, sürdürülen toplu sözleşme hakkında bilgilendirmede bulunarak oldukça zor bir süreçten geçtiklerini vurguladı.

“BAŞKAN KARACAN

SEN NE DERSEN O OLUR”

Karacan “Sizler birlik ve beraberliğinizi sürdürerek destek verirseniz. Arkamızda sizlerin bu gücü oldukça sonucu yakalarız” dedi. Genel Başkan Karacan’ın “Toplu sözleşmenin bitirilmesi noktasında bana yetki veriyor musunuz?” şeklindeki sorusuna Brisa çalışanları “Başkan Karacan sen dersen o olur” şeklinde slogan atıp alkışlarla tam yetki verdiklerini onayladılar. Genel Başkan Karacan konuşması sonrası Brisa çalışanları birlikte yemek yediler ve canlı müzik eşliğinde şarkılar söyleyip eğlendiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat