Özdilek

Siyaset

Boynuz kulağı geçiyor mu ne?

AKP’li İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanında bir dönem (5yıl) başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Üzülmez Kartepe’ye aynı partiden başkan olmayı başardı.

13 Nisan 2014 Saat: 12:19
Boynuz kulağı geçiyor mu ne?
Boynuz kulağı geçiyor mu ne?

Bu gelişme karşısında hemen herkesin aklına hemen şu soru takıldı. Boynuz kulağı geçiyor mu ne?

 

Selefin yanında 5 yıl

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanında aralıksız 5 yıl başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Üzülmez Selefinin yanında geçirdiği çalışma dönemi sonucunda Halef oldu. Usta Doğan beş yılda bir çırak Üzülmez yetiştirdi. 

 

El değmemiş bakir Kartepe’ye binlerce yeni imar tadilatı ile tecavüz bekleniyor

 Hüseyin Üzülmez’in Kartepe belediye başkanlığı döneminde binlerce yeni imar tadilatı çalışması yapması bekleniyor. Ne İzmit, ne de diğer ilçeler gibi olmayan ve hatta onların yanında el değmemiş gülkurusu bakire gibi kalan Kartepe’nin Hüseyin Üzülmez başkanlığında başlatılacak olan binlerce yeni imar tadilatı değişikliği furyası ile betonlaşmanın da ötesine geçeceği ve beton gibi bir ilçe olacağı tahmin ediliyor. Doğayı tamamen yok olmaktan kurtaran Şükrü Karabalık’ın aksine Hüseyin Üzülmez’in ustalarının izinden gideceğinin de kaçınılmaz ve beklenen bir gelişme olacağı iddia ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat