Özdilek

Kültür/Sanat

BOKS Kursu Antrenmanlarına Başladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
 
 
         Karamürsel Belediyesi Spor Kulübü tarafından açılan BOKS kursunun antrenmanları başladı. Ücretsiz olarak verilen Boks Kursu’nun antrenörlüğünü Mustafa Fikri Yurdagül yapıyor.
 
Kursa katılan 40 sporcu Pazartesi günleri 18:00 ile 20:00, Çarşamba günleri 15.00 ile 17:00, Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri ise 16:00 ile 18:00 saatleri arasında Karamürsel Belediyesi Kültür Sitesi içerisinde bulunan Kapalı Spor Salonunda antrenmanlarını yapıyor.
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonluk ligine hazırlanan Boks kursundan güçlü bir takım çıkması hedefleniyor.
 
Boks kursuna kayıtların devam ettiğini açıklayan Antrenör Mustafa Fikri Yurdagül, kursa yazılmak isteyenlerin Karamürsel Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelerek başvurularını yapabileceklerini, 0262 452 10 25 numaralı telefondan bilgi alabileceklerini açıkladı. 
 

 Antrenörü Mustafa Fikri Yurdagül Kimdir;
 
1950 yılında Kırıkkale’de doğan Mustafa Fikri Yurdagül 1966 yılında Kırıkkale gücünde boks yapmaya başladı. 1967 yılında Ankara gücünde boks hayatına devam eden Yurdagül, 63,5-67 kg da Ankara Şampiyonluğu ve bölge şampiyonlukları kazandı. Boks hayatına kısa bir süre Ordu’da devam eden Yurdagül, 1979-1994 yılları arasında MKE Ankara Gücünde antrenörlük yaptı.
1999 yılında MKE Genel Müdürlüğü Maksam Makine Fabrikasından emekli olduktan sonra çeşitli Halk Eğitim Merkezlerinde boks antrenörlüğü yaptı.
Mustafa Fikri Yurdagül  2.Kademe Antrenör belgesi, TC. Gençlik ve Spor Bakanlığı Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü tarafından Boks Antrenör Diplomasına sahip.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat