Özdilek

Güncel

Bohçacılar istif halinde yakalandı

Kocaeli İzmit İlçesinde görenleri hayrete düşüren bir manzara yaşandı. 15 kişilik minibüse 45 kişi binen bohçacı gurubu, önce basın mensuplarına ardından polis ekiplerine yakalandı.

6 Nisan 2013 Saat: 21:07
Bohçacılar istif halinde yakalandı
Bohçacılar istif halinde yakalandı
Kocaeli İzmit İlçesinde görenleri hayrete düşüren, kimini şaşırtan kimini ise güldüren ilginç bir olay yaşandı.    Kent merkezinin en hareketli olduğu saatte, bir tarafta yürüyüş diğer tarafta polis haftası kutlamaları devam ettiği esnada,  bir minibüse binmek için tartışanlar basının dikkatini çekti. Minibüse dikkatli bakıldığında görünen manzara ise herkesi şaşırttı.  Normalde 15 kişlik kapasitesi bulunan ve ayakta yolculuğun yasak olduğu hususi minibüste kucak kucağa kapı ve camlara yapışmış yaklaşık 45 kişi bulunuyordu.
 
KİMİ SALDIRDI KİMİ GÜLDÜ
Araca binemeyen ve dışarıda kalan 4 kişi ise araca binmek için çalışıyor, içeridekiler ve şoförler ile tartışıyordu. Bu esnada basın mensuplarının görüntü aldığını gören bohçacılardan bazıları basın mensuplarına çantasıyla eşarpı ile saldırırken, bazıları el sallayıp gülümsedi.  Basın mensupları trafikte ilerlemeye çalışan minibüsün peşinden gitti.  
 
SİZİN YÜZÜNÜZDEN CEZA YEDİK
Basın mensuplarının koşarak kovaladığı aracı gören trafik polisleri de manzara karşısında şaşkına döndü. Hemen aracı kenara çekti.  Şoför Celalettin Sağlam’a 154 lira para cezası yazıldı. Mal almak ve mahallelere dağılmak üzere gelen Şoför ile araç içerisinde bulunanlar ceza yazıldıktan sonra basın mensuplarına ‘Sizin yüzünüzden ceza yedik’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat