Özdilek

Siyaset

“Bizim Nevruzumuzda Türk Bayrağı da bulunacak”

MHP bugün İzmit’te Nevruz Bayramını kutlamaya hazırlanıyor. Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen nevruz etkinliği, saat 17.00’de Sabri Yalım Parkı’nda olacak. Buradaki etkinlikte pilav dağıtımı yapılacak. MHP İl Başkanı

20 Mart 2013 Saat: 21:57
“Bizim Nevruzumuzda Türk Bayrağı da bulunacak”
“Bizim Nevruzumuzda Türk Bayrağı da bulunacak”
Aydın Ünlü basın toplantısında, yerel seçimlere yönelik hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’deki hedeflediğimiz dokuz ışık belediyesinden biridir. Körfez’den attığımız işaret fişeği, Darıca ile devam etmiş ve kalan 10 ilçemizde de aynı hızıyla devam edecektir. Evet, 21 Mart Nevruz Bayramı. Temenni ediyorum ki, 21 Mart Perşembe günü tekrar kentimizde huzur bozulmaz” dedi.

APO, AKP’LİLERİN KOALİSYON ORTAĞI
Ünlü, açıklamasında şunları dile getirdi:

“-Yarın AKP’lilerin koalisyon ortağı terörist başı Apo, sözde bildiri yayınlayacak. Bu bildiri de yalandan barış rüzgarı estirip, terör örgütü önümüzdeki zaman diliminde toparlanmak için vakit kazanmış olacak ve bu arada hükümet de önümüzdeki seçim sürecinde Türkiye Cumhuriyeti adına ne olduğunu henüz bilmediğimiz, verdiği tavizlerle sözde çözüm bulmuş bir iktidar olarak meydanlara çıkacak. Şunu bilsinler ki, biz ne olduğunun ve Türk milleti üzerine hangi oyunların oynandığının farkındayız.

Yarın terörist başının yayınlayacağı sözde bildiri de, silahların sustuğu söylenmeyecek. Yani terör örgütünün silahlı tehdit unsuru olması süreci devam edecek. Şimdi soruyorum Civelek’e hani silahlar susacaktı? Türkiye Cumhuriyeti devletinin itibarı bu kadar ayaklar altına almanıza rağmen, hainlerin silahlarını bile elinden alamadınız. Şimdi Suriye’de kurulacak bir kürt devleti için terör örgütüne olanak sağlayan bir yanının mensuplarısınız. Bunun farkına varıp da AKP’den istifa eden ve edecek olan tüm vatanseverlere partimizin kapısı sonuna kadar açıktır” dedi.

“Türklük bir ırk, kabile yada kavmiyet değildir. Türklük bir tarihtir, bu ülkede Edirne’den Kars’a her vatandaş kendini Türk milletinin asil bir üyesi olarak hissetmektedir” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, açılan Apo posteri için de, “Bugün terörist başının posteri için, bunlar ufak şeyler diyenler bilmelidir ki, sinekte küçüktür ama mide bulandırır. O poster bizim midemizi bulandırıyor, bu milletin midesini bulandırıyor, bu böyle bilinmelidir” yorumunu yaptı.

“NEVRUZU KUTLUYORUZ”
AKP’den istifa eden Zafer Arda ile de yorum yapan Ünlü, “Sevgili Zafer Arda bu kentte doğmuş başarılı bir isimdir. Hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler Süleyman Soylu’nun bir projenin adamı olduğunu uzun zamandır söylüyorduk. Gerçek yüzünü şimdi herkes görüyor” dedi.

Aydın Ünlü, bugün saat 17.00’de Sabri Yalım Parkında Kocaeli Ülkü Ocakları ile Nevruz kutlamalarını yapacaklarını belirtti, “Burada Türk bayrakları dalgalanacak. Pilav dağıtımı yapılacak. Bu kent insanını rahatsız edecek görüntülerin olmayacağı bir nevruzu hep birlikte kutlayacağız” diye görüş belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat