Özdilek

Siyaset

Bitmez, Milli Görüşçü Kuruluşlar Temsilcileriyle Buluştu

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala CHP Kocaeli milletvekili adayı, Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Hasan Bitmez Kocaeli’de bulunan Milli Görüşçü Kuruluşların temsilci ve yöneticileri ile Luxor Garden Hotel’de bir araya geldi.

5 Mayıs 2023 Saat: 07:54
Bitmez, Milli Görüşçü Kuruluşlar Temsilcileriyle Buluştu
Bitmez, Milli Görüşçü Kuruluşlar Temsilcileriyle Buluştu

Bitmez, Milli Görüşçü Kuruluşlar Temsilcileriyle Buluştu

Programa Saadet Partisi İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, AGD&MGV Şube Başkanı Ahmet Duysal, Esam Kocaeli Temsilcisi Adem Şahinkaya, CANSUYU Kocaeli Temsilcisi Turhan Özkalas, ESDER Kocaeli Temsilcisi Levent Urak, ÖĞDER 1. Nolu Şube Başkanı Ramazan Çakır, HUDER Kocaeli Temsilcisi Av. Fatih Polat, EHAD Kocaeli Şube Başkanı Halil Öner, YENİAD Kocaeli Temsilcisi Okan Avşar, DİNBİRDER Kocaeli Temsilcisi H. İbrahim Özkar ve MÜSİDER Kocaeli Temsilcisi Harun Beyaz katıldı. Program sonunda Milli Görüşçü kuruluşlar adına Cansuyu Kocaeli Temsilcisi Turhan Özkalas, Hasan Bitmez’e plaket takdim etti.

 

Bitmez ‘Bizler iyiliğin yayılması, adaletsizliklerin ortadan kaldırılması hakkın gelmesinin mücadelesini veriyoruz 1969 yılında yola çıkan Erbakan hocamız iyiliği yaymanın, hakkı ve hakikatı gün yüzüne çıkarmanın mücadelesini vermiştir. Bugün hangi kesim olursa olsun Erbakan Hocamızı rahmetle iyilik ve güzellik ile anıyorsa bunun altında Necmettin Erbakan Hocamızın toplumun bütün  kesimiyle yaptığı iş birliği ve onlarla yaptığı hayırlı hizmetler yatmaktadır. Bugün her zaman olduğundan daha da çok Erbakan hocamızı iyi tanımak yaptığı çalışmaları toplumun her kesimiyle kurduğu diyaloğu iyi anlamak mecburiyetindeyiz. İnsanca yaşam kalitesinin arttığı, yasakların olmadığı, sermayenin belirli ellerde toplanmadığı, adil bir paylaşımın olduğu yaşanabilir bir Türkiye’yi ardından bölgede kukla olmayan, komşu ülkeleri ile küskün değil onlar ile birlikte beraber olup bölgenin sorunlarını çözebilen, dış politikada zikzak çizen değil öncü olan yeniden büyük Türkiye’yi kurmak mecburiyetindeyiz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat