Özdilek

Spor

Bisikletçiler Hasan Sert’i andı

Kocaeli ve Türk Bisikletine ömrünü adayan Romanya’da bisiklet antremanı sırasında geçirdiği kaza ile 3 yıl önce aramızdan ayrılan Hasan Sert, Yahya Kaptan’da anıtında anıldı.

15 Eylül 2013 Saat: 22:55
Bisikletçiler Hasan Sert’i andı
Bisikletçiler Hasan Sert’i andı

Kocaeli ve Türk Bisikletine ömrünü adayan Romanya’da bisiklet antremanı sırasında geçirdiği kaza ile 3 yıl önce aramızdan ayrılan Hasan Sert, Yahya Kaptan’da adının verildiği Bisiklet eğitim Merkezinde, yetiştirdiği sporcular, Antrenörler ile  bisikletseverler tarafından ölüm yıldönümünde anıldı.

İzmit Belediyesi’nin her Pazar sabahı düzenlediği bisiklet gezisinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, ’ Bisiklete büyük hizmetleri geçen Merhum Hasan Sert’i vefatının 3 ncü yıldönümünde rahmetle anıyoruz. Ruhu Şad olsun ‘ dedi. Yahya Kaptan Hasan Sert Bisiklet Eğitim Merkezindeki Hasan Sert Anıt önünde Akademisyen ve İzmit Belediyesi Spor Danışmanı Zeki Kutlu ve Gazeteci Süleyman Durak’ın düzenlediği törende kardeşi Hasan Sert ve Bükreş’te yaşayan işadamı oğlu Serkan Sert’te katılırken Merhum Hasan Sert’in bisiklet sporuna verdiği çabayı anlatıp anıları paylaşarak ruhuna Fatihalar gönderdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat