Özdilek

Güncel

Bisiklet dağıtımında tartışma çıktı

İzmit Belediyesi tarafından yapılan ‘İzmit’i seviyorum, bisiklete biniyorum’ projesi kapsamında bisikletler dağıtılmaya devam ediyor. İzmit’te bulunan 7 tane ortaokulun öğrencilerine karne hediyesi olarak bin bisiklet dağıtıldı.

25 Ocak 2014 Saat: 17:51
Bisiklet dağıtımında tartışma çıktı
Bisiklet dağıtımında tartışma çıktı

Ancak dağıtım esnasında Alikahya Ortaokulu unutulunca tam anlamıyla rezalet yaşandı.

Bisikletlerini teslim almaları için İzmit Belediyesi yetkilileri tarafından spor salonunun deposuna çağırılan öğrenciler ve veliler burada ezilme tehlikesi yaşadı. İzdiham sırasında bisikletlerin büyük bölümü hasar gördü. Alikahya Ortaokulu velileri ve İzmit Belediyesi görevlileri arasında tartışma yaşandı. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tören alanına geldiği esnada yolunu kesen Alikahya Ortaokulu velileri yaşadıkları olaya isyan etti. Alikahya’nın ikinci sınıf bölge muamelesi gördüğünü söyleyen veliler kendi çocuklarının da tören alanına getirilmesini istedi. Görevliler adına velilerden özür dileyen başkan Nevzat Doğan, Alikahya Ortaokulu öğrencileri bisikletlerini teslim alıp salona gelene kadar töreni başlatmadı.

İzmit’te bulunan 7 tane ortaokulun 5. Sınıf öğrencilerine toplam bin bisiklet dağıtıldı. Çocukların doyasıya eğlendiği bisiklet dağıtım töreni Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende Alikahya Ortaokulu, Özel Cebir Koleji, Yahyakaptan Ortaokulu, Emek Dayanışması Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu ve 23 Nisan Ortaokulu öğrencilerine bisiklet dağıtıldı . Törene İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş katıldı.

Toplam 4 bin 750 bisiklet dağıtacaklarının müjdesini veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Çok çalıştık ve karneleri aldık. Şimdi dinlenme zamanı. Sizlerle birlikte çok güzel işler yaptık. Bu bisikletleri sizler için sabahın erken saatlerinde başlayıp, gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Sizlere hizmet ederken, sizlerin bir kuruşunu dahi ziyan etmemeye özen gösteriyoruz. Artık eski tip belediyecilik bitti. Bizler eski kafalı yöneticiler gibi değiliz. Bizler Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetleri bırakın yakalamayı, onları geçeceğiz. Sizler ileride bizlerin, cumhuriyetimizin bizlerden daha güçlü temsilcileri olacaksınız. O yüzden bu hizmetleri hak ediyorsunuz. Çocuklarımızın ailelerini de kutlarım” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından öğrencilere bisikletleri dağıtıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat