Özdilek

Eğitim

BİSİKELT KULLANMAYI ÖĞRENİYORLAR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmitli öğrenciler, Yahyakaptan Mahallesi’ndeki bisiklet eğitim pistinde bisiklet kullanımını öğreniyorlar.

İzmit Belediyesi’nin bisiklet eğitim pistinde ilköğretim okulu öğrencilere usta öğreticiler tarafından bisiklet eğitimi veriliyor. Öğrenciler, okullarından alınıp eğitim verildikten sonra tekrar okullarına bırakılıyor.

 

HAYDİ ÇOCUKLAR BİSİKLETLE OKULA

 

Yenimahalle İlköğretim Okulu ile Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu’ndan 73 öğrenciye Haydi çocuklar bisikletle okula kampanyası kapsamında bisiklet antrenörü Salih Korkmaz tarafından eğitim verildi. Bisiklet kullanımının incelikleri, bisikletin parçaları ve trafik kurallarının anlatıldığı çocuklar eğitimden oldukça zevk aldıklarını söylediler. Yenimahalle İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğretmenleri Hülya Köksal, Aslı Korkmaz, Ramazan Yıldız, İzmit Belediyesi’ne proje için teşekkür ettiler. İzmit Belediyesince geçen yıl başlatılan uygulama çerçevesinde şimdiye kadar yaklaşık 5 bin öğrenciye bisiklet kullanım eğitimi verildiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat