Spor

Birlik'te Bayram Tatili Yok

Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda Düzcespor'u penaltı atışları sonucunda karşılaşmayı 5-3 kazanan Kocaeli Birlikspor, hafta sonu ligde oynayacağı İnegölspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti.

24 Eylül 2015 Saat: 14:58
Birlik'te Bayram Tatili Yok
Birlik'te Bayram Tatili Yok
Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda Düzcespor'u  normal süresi 1-1 biten, penaltı atışları sonucunda rakibini 5-3 yenerek bir üst tura atlayan Kocaeli Birlikspor, lige döndü. Hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak olan Kocaeli Birlikspor, kupanın ardından bayram izini yapmadan bu maçın hazırlıklarına başladı. Kupa maçının ardından karşılaşmayı değerlendiren Kocaeli Birlikspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, " Bizim hedefimiz öncelikli olarak lig. Ligde hedefleri olan bir takımız. Ancak kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Gruplara kalmayı arzu ediyoruz."dedi.
Düzcespor karşılaşmasında zaman zaman basit hatalar yaptıklarını ifade eden teknik direktör İsmet Taşdemir,"Maçın geneline bakıldığında pozisyon üreten, topa sahip olan takım bizdik. Ancak zaman zaman oyuncularımız basit hataları nedeniyle zor anlar yaşadık. Takımımız her geçen gün dahada iyiye gidiyor. Bu bizim açımızdan sevindirici. Turu geçtiğimiz için mutluyuz.Ancak bu maçı hemen unutup, lige dönmemiz gerekiyor. Hafta sonu zorlu İnegölspor deplasmanına çıkacağız.Bu maçtan puan yada puanlar almamız gerekiyor."dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat