Özdilek

Turizm

Birleşik-Metal Sendikası Dayanışma Gecesi Düzenliyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

    

Gebze'de 8 Mart’ta Metal İşçileriyle Dayanışma Gecesi düzenleniyor

 

   Birleşik-Metal Sendikası ile MESS (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası) arasında yürütülen 2010-2012 metal işkolu grup toplu iş sözleşmesinde; grev kararları 10-15 Şubat 2011 tarihleri arasında fabrikalara asıldı. Gerek tarihsel açıdan, gerekse kapsamı açısından ülkenin en önemli sözleşmelerinden biri olan MESS grup toplu iş sözleşmesi sürecinde; metal işçileri taleplerinin arkasında kararlılıkla duruyorlar.

 

Bu anlamda Birleşik Metal Sendikası Gebze Şubesi tarafından ; 8 Mart Salı günü Saat: 17.00’de Gebze Kapalı Spor Salonu’nda “METAL İŞÇİLERİYLE DAYANIŞMA GECESİ” düzenleniyor…Programda, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebİ ve Sendika Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu; emekçilere hitap edecek. Sinevizyon ve folklar ekibi gösterilerinden sonra gece;“PINAR SAĞ KONSERİ” ile devam edecek.

 

Sendika’nın Gebze Şubesi Başkanı Erdoğan Özer, “Birleşik Metal-İş olarak değerli basın emekçilerini, tüm sendikaları, demokratik kitle örgütlerini ve emekten yana güçleri Gebze’de düzenleyeceğimiz dayanışma gecesine çağırıyoruz” dedi.

 

(Yılmaz IŞIK- GEBZE)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat