Siyaset

Birinci: Tekinsiz iktidar beceriksiz muhalefet

Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, “Tekinsiz iktidarın ve beceriksiz muhalefetin çürümüş sistemlerini yıkacağız” dedi.

24 Ocak 2015 Saat: 18:37
Birinci: Tekinsiz iktidar beceriksiz muhalefet
Birinci: Tekinsiz iktidar beceriksiz muhalefet

Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, parti binasında ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe başkanlarıyla toplantıya girmeden önce bir basın açıklaması gerçekleştiren Başkan Utku Birinci, AK Parti ve CHP’ye yüklendi. İktidarı “tekinsiz” muhalefeti ise “beceriksiz” olarak niteleyen Birinci, “Tekinsiz iktidarın ve beceriksiz muhalefetin çürümüş sistemlerini yıkacağız. Biz sağ sol söylemleriyle değil, namussuzlara karşı namuslularla birlikte siyaset yapacağız” diye konuştu.

 

GÜCÜMÜZÜ HİSSEDECEKLER
Kocaeli’de tüm ilçelerde örgütlendiklerini hatırlatan İl Başkanı Utku Birinci, “Kocaeli ili olarak tüm ilçelerimizde örgütlenme çalışmalarımızı tamamladık. Kocaeli’de herkes Anadolu Partisi’nin yaptığı çalışmaları, gücünü ve varlığını hissedecek. Biz yepyeni söylemlerle çıkıyoruz. Sağ sol demiyoruz. Namussuzlara karşı namuslular olarak siyasetimizi yapacağız. Vatan bütünlüğünü korumak ve bağımsızlığımızı müdafaa etmek Anadolu Partisi’ne düşmüştür” ifadelerini kullandı.

 

SEBEBİ BECERİKSİZ MUHALEFET
Yaptığı açıklamada ana muhalefet partisi CHP’ye de yüklenen Utku Birinci, “Bu ülkede yolsuzlukların, faili meçhul cinayetlerin ve hırsızlıkların sebebi, kirlenmiş ve tekinsiz iktidardır. Fakat ülkenin bugünlere gelmesinde de on üç yıldır hiçbir şeye engel olamayan beceriksiz muhalefetin de payı büyüktür. Biz Anadolu Partisi olarak bu iki çürümüş anlayışla mücadelemizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat