Özdilek

Güncel

Bir intihar girişimi daha mutlu sonla bitti

Arabasını satması için verdiği galericiden aracını geri almak isteyen fakat aracı takas edildiği için 2000 TL cayma parası istenen 19 yaşındaki bir çocuk babası Murat Bektaş intihar girişiminde bulundu.

16 Mayıs 2014 Saat: 17:40
Bir intihar girişimi daha mutlu sonla bitti
Bir intihar girişimi daha mutlu sonla bitti

Cumhuriyet Caddesi'nde ki Ekenler apartmanının çatısına çıkarak önce aşağı kiremit atan ve ilgi çektiğini görünce de galericinin  istediği 2000 TL'lik cayma parası yüzünden intihar edeceğini açıklayan Murat Bektaş kendisin ikna eden sivil memurlara çatıdan indirildi.

Kızan, gerilen, borçlu olan hemen herkesin çatılardan medet umduğunu vurgulayan bir vatandaş, ya atla ya da in. Herkesi meşgul ediyorsun. Itfaiye, ambulans, polis, herkes inmeni beklerken sen milletle dalga geçiyorsun şeklinde konuştu ve Soma'da yaşanan ölümlere dikkat çekti.

Bacanaklarının eşleri Leyla Gedik ve Bevda Çakır gözyaşları içinde ve kucaklarında bebekleri ile Murat Bektaş'ın inmesi için adeta yalvardılar.  Çatıdan caddeye indirilen Murat Bektaş sara krizi geçirirken sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptılar ama aslında bunun da numara olduğu ortaya çıktı. Çünkü Murat Bektaş iki dakika da herkesin şaşkın bakışları arasında ayağa kalktı ve yürüyüş yolunda polislerin refakati ile karakola götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat