Özdilek

Güncel

Bir Günü Bile Zayi Etmiyoruz

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Evrensel Hafızlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Orhan Yıldırım, KANÇEV-DER Başkanı Hüseyin Öz ve Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Harun Yaşar Aliş ile yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti. Kocaeli’nde yapılan tüm hizmetlerde herkesin emeği olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’ne hizmet yolunda bir günü bile zayi etmeden çalışıyoruz, üretiyoruz, dev projeleri hayata geçiriyoruz’’ dedi.
 
DERNEKLERDEN BAŞKAN’A ZİYARET
Evrensel Hafızlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Orhan Yıldırım, KANÇEV-DER(Kandıra Çevre Köylerini Koruma ve Yaşatma Derneği) Başkanı Hüseyin Öz ve Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Harun Yaşar Aliş ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, konuklarıyla Kocaeli’nde yapılan hizmetleri değerlendirdi ve görüş alışverişinde bulundu.
 
BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARINA TAKDİR
Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden dernek ve şube başkanları, Büyükşehir’in Kocaeli’ne yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını söyledi. KANÇEV-DER Başkanı Öz, İzmit ve Kandıra’da yapılan hizmetleri yakından takip ettiklerini söylerken, Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Aliş de, sağlık alanında Türkiye ve Kocaeli’nde dikkat çeken çalışmalar yapıldığını söyledi.
 
HİZMETLERDE HERKESİN KATKISI VAR
Kocaeli’nde yapılacak hizmetlerle ilgili olarak her kesimin, her kurumun ve sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dikkate aldıklarına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde yapılan her hizmet halkımızın imzasını taşıyor. Hedefimiz hep birlikte Kocaeli’ni büyütmek ve kalkındırmaktır. Kocaeli’nde büyük eserlere halkımızla birlikte imza attık. Alt yapıdan ulaşıma, üst yapıdan çevreye, kültür ve sanata kadar yapılan tüm hizmetlerde sivil toplum kuruluşlarımızın yönlendirmesi ve katkısı var’’ ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat