Özdilek

Siyaset

Binali Yıldırım, Kocaeli’ye geliyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri öncesi çok önemli bir konuğu ağırlıyor.

20 Mayıs 2023 Saat: 15:27
Binali Yıldırım, Kocaeli’ye geliyor
Binali Yıldırım, Kocaeli’ye geliyor

Binali Yıldırım, Kocaeli’ye geliyor

Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yarın (21 Mayıs Pazar) ilimize gelecek.
Mahalle başkanlarıyla buluşacak 
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yaparak, program hakkında şu bilgileri verdi: “Bu tarihi seçime teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte hazırlıklarımız sürüyor. Vatandaşımız ilk turda tercihini çok açık biçimde ortaya koydu. Cumhurbaşkanımız en yüksek oyu alırken, meclis çoğunluğu da Cumhur İttifakı olarak seçildi. Sistem gereği ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde milletimiz iradesine sahip çıkacak ve bu tabloyu yeniden sandığa yansıtacaktır. Teşkilatımızın tüm kademeleriyle hazırlıklarımız sürüyor. Hem doğruları anlatmaya, hem de milletimizi oyunu kullanmaya, iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Son haftaya çok önemli bir konuğu ağırlayarak gireceğiz. Son Başbakan ve Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı, davamızın uç beyleri mahalle başkanlarımızla bir araya getireceğiz” dedi. Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki program yarın saat 14.00’te başlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat