Özdilek

Siyaset

Bin 300 partiliyle son seçim çalışması

CHP Kartepe İlçe Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki gün kala son seçim çalışmasını toplam bin 300 partilinin katılımıyla gerçekleştirdi. CHP’liler cuma namazı sonrasında İhsanoğlu’nun tanıtıldığı broşürleri vatan

8 Ağustos 2014 Saat: 17:38
Bin 300 partiliyle son seçim çalışması
Bin 300 partiliyle son seçim çalışması

CHP Kartepe İlçe Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir gün kala son seçim çalışmasını dün gerçekleştirdi. Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, parti üyeleri ve gençlik kolları üyelerinin katıldığı saha çalışmasında bin 300 partili, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun tanıtıldığı broşür ve kitapçıkları halka dağıttı. Seçim çalışmasının ardından kısa bir demeç veren İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, cuma namazı çıkışında toplam 15 bin broşürün vatandaşlara dağıtıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için propaganda süreci boyunca çeşitli zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, “Seçim süreci boyunca çok fazla engelle karşı karşıya kaldık. Bizleri çok fazla tahrik etmeye çalıştılar. Astığımız afişler reklam panolarından indirildi. Çalışmamıza fırsat vermemek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bizi engellemeye çalıştılar. Ama başarılı olamadılar. Bugün de görüldüğü gibi üzerimize düşen her görevi fazlasıyla uyguluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce son saha çalışmalarını yaptıklarını kaydeden Cumhur Karakadılar, bin 300 partiliyle 15 bin seçim broşürünü halka dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Karakadılar, “Tüm engellemelere rağmen güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Partililerimiz süre boyunca özveriyle çalıştı. Biz bugün tam bin 300 partilinin katıldığı bir saha çalışmasıyla adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtan 15 bin adet broşür dağıtımını tamamladık. Bundan sonra seçim var. Adayımızı köşke taşıyacağımıza inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat