Özdilek

Siyaset

Bilecen: Civelek istifa etmeli

AK Parti Kartepe İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olamayan Hatice Kaya Bilecen, polis eşliğinde kongre salonuna gittiğini söyleyerek, “İl Başkanı Mahmut Civelek, koltuğun ağırlığını kaldıramıyorsa istifa etsin” dedi.

17 Kasım 2014 Saat: 18:00
Bilecen: Civelek istifa etmeli
Bilecen: Civelek istifa etmeli

AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz cumartesi günü yapılan ilçe kongresinde tartışmalar yaşanmış Hasan Kandaz’ın karşısına aday olarak çıkan Hatice Kaya Bilecen’in listesi kabul edilmemişti. Hatice Kaya Bilecen, ilçe kongresinde aday olacağını partinin tüm organlarının bildiğini dile getirerek, “Benim aday olacağımı partimin tüm organları biliyordu. İbrahim abimle, Hasan Kandaz ile istişare yaptım. Kimse ‘Aday olma’ demedi bana. Seçime arifesinde tehditler aldım. Seçim akşamı karakolda sabahladım. Seçim günü karakoldan evime polis nezaretinde gittim, evimde hazırlığımı yaptıktan sonra yine polis eşliğinde salona gittim. Ben partimin delegesiyim. Salonda delege kartımı vermediler. Beni partiyle ilgili olmayan biri olarak salona lanse ettiler. İtibarsızlaştırma çalışması yaptılar” diye konuştu.

 

GENEL MERKEZE RAPOR HAZIRLIYORUZ
Bilecen, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban’ın da adaylığı ile ilgili bilgisi olduğunu ifade ederek, “Bu kadar korkutulmuş olan insanlarla teşkilatçılık yapılmaz. Benim adaylığımı herkes biliyordu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek bilmiyorsa, oturduğu koltuğu hak edip etmediğini sorgulamalı. Koltuğun ağırlığını kaldıramıyorsa; istifa etmelidir. Koltuğuna hakim biri değil demek ki. Arkadaşlarımız ile rapor hazırlıyoruz, genel merkezimize sunacağız” dedi.

 

KANDAZ: KONGREDE ÜZÜLDÜM YAŞANILANLARA
AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, kongre günü yaşananlardan dolayı üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Arkadaşlarımız duygularına set vuramadılar. Genel merkezimizin bir prensibi var. Bu prensipler doğrultusunda kongrelerimizi yapıyoruz. Kongre salonunda yaşananlar bizleri üzdü. Düğün günümüzde yaşanan bu tartışmalar keşke olmasaydı. Ben iki dönemdir partimin ilçe başkanlığını yürütüyorum. Bu dönem ustalık dönemim olacak benim. İlçemde ağabeylik yapacağım. Yönetim kurulu üyelerim ile partimin çıtasını yükseltmek için çalışacağım. 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde Kartepe İlçesi’nde oyumuzu artırarak çıtamızı yükselteceğiz. Kendimi anlatmama lüzum yok. Partim ve ilçem, beni yakından tanıyor ve biliyor. Kartepe İlçe Teşkilatı’mızın projeleri genel merkezimiz tarafından ‘model’ olarak seçildi ve Türkiye’de uygulamaya başladı. Bu bizleri çok mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat