Özdilek

Güncel

Bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı

İzmit Bekirdere Üçyol mevkiinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

8 Ocak 2015 Saat: 17:39
Bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı
Bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı

Birbirlerini tanıdıkları öğrenilen 2 şahıs arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı telefonda tartışma yaşandı. Olayın büyümesi üzerine Bekirdere Üçyol mevkiinde karşı karşıya gelen şahısların tartışmasına arkadaşları da dahil oldu. İki grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü.

 

4 KİŞİ YARALANDI

Olayda her iki gruptan B.U. (28), M.Y. (26) ve B.O. (23) isimli şahıslar çeşitli yerlerinden bıçaklanırken Ö.Ç. (15) ise darp edilerek yaralandı. Yaralanan şahıslar kendi imkanları ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kavgaya karışan diğer şahıslar da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
vefa 12.01.2015 18:30
akp,nin aklı firar etmiş,kalbi ve beyni kararmış,insaf,vicdan,akıl hak getire.haziran seçimlerinde de kazara iktidar olurlarsa vay bu ülkenin ve dürüst bürokratların haline.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat