Özdilek

Kültür/Sanat

Besleme Krizinde Sular Durulmuyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki göstericilere Başbakan Erdoğan’ın tepkisini eleştirdi.

"Başbakan, hem Kıbrıs hem de Mısır konusunda çam devirdi" diyen Kılıçdaroğlu, faili meçhuller için Erdoğan’a çağrıda bulundu.

"Bunun Altından Nasıl Kalkacak?"
Partisinin grup toplantısında KKTC’deki protestoya Başbakan Erdoğan’ın tepkisini eleştiren Kılıçdaroğlu, "Başbakan bütün Kıbrıs halkını hedef alarak besleme sözünü kullanıyor. Onur kırıcı, bunun altından nasıl kalkar bilmiyorum" dedi.

Konuyla ilgili tepkisini set sözlerlerle ifade eden Kışanak;

“PARDON BAŞBAKAN; KIBRIS HALKI AĞA İSTEMİYOR, KENDİLERİ DE MARABA DEĞİL”

“ ‘Besleme’ lafın ancak ağa-maraba ilişkisinde olur. Çünkü ağa bütün mülkün sahibidir, köylülerin de sahibidir, lütfeder onlara sadece karınlarını doyuracak kadar yemek verir, bunun karşılığında da marabalarından, kendisine sonsuz itaat bekler. Pardon Başbakan; Kıbrıs halkı ağa istemiyor, kendileri de maraba değil!” “BAŞBAKAN, 8 YILLIK İKTİDARINDA ANNELERİN SESİNE KULAK KAPATTI” Başbakan Erdoğan’ın, ‘ Cumartesi Annelerini (Kayıp Anneleri’ni) kabulüne de değinen Kışanak, kimsenin, kayıp yakınlarının sesine kulak vermediğini, Başbakan’ın da, iktidarda bulunduğu 8 yıl boyunca bu sese kulak kapattığını savundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat