Özdilek

Güncel

Berber'de kavga

Başiskele'de berber sırası yüzünden 3 işi birbirine saldırdı

3 Aralık 2013 Saat: 20:53
Berber'de kavga
Berber'de kavga

Alınan bilgi ve iddialara göre; Başiskele Vezirçiftliği Ulu Camii Caddesi üzerinde bulunan berbere gelen Semih A. isimli vatandaş burada traş olmak istedi. Aynı berberde tıraş olmak için sıra bekleyen Sinan G. (23) isimli şahıs ile Semih A. isimli şahıs arasında sıra meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşünce Sinan G. eline aldığı berber makası ile Semih A.'nın akrabası Hakan Köse (28) isimli şahsı baldırından bıçakladı. 

Bıçaklı saldırgan Sinan G. olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yaralı Hakan Köse ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra berbere tekrar dönen Sinan G. bu sefer de İdris Çap (29) ve Nizamettin Alan (24) isimli şahıslarla tartışmaya başladı. Çıkan ikinci kavgada Alan ve Çap şahısları başından ve kolundan yaralandı. Kavga çıkarttığı iddia edilen Sinan G.'de kalabalık grup tarafından darp edildi. Yaralanan 3 kişi Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Saldırgan Sinan G. daha sonra Başiskele İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. 

X

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat