Özdilek

Siyaset

Ben de varoşların çocuğuyum'

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İlçe Örgütü ve Bekirdere Mahalle Temsilcisi aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi aday adayı İsmail Bal’ın organize ettiği programda Bekirdere

19 Ocak 2014 Saat: 14:02
Ben de varoşların çocuğuyum'
Ben de varoşların çocuğuyum'

Programa Tarhan ve Sirmen’in yanı sıra İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Kadın Kolları İlçe Başkanı Aliye Hale Meriç, İl Yöneticisi Selçuk Kurcan, Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Aksu, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Birol Sağlam, Belediye Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle, Bozkurt Uslu da katıldı.

20 aydır ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren Bekirdere, Tavşantepe, 28 Haziran gibi mahalleleri sıkça ziyaret edip sıkıntılarınızı dinledim. 20 aydır bekliyorum ki bizi yönetenler bu sıkıntılarınıza el atsın ama hala aynı sıkıntılar devam ediyor dedi.

Birlikte uzun yıllar omuz omuza çalıştık diyerek sözlerine başlayan İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, “İzmit’in diğer cadde ve sokaklarında olduğu gibi Başaran Sokak’ta aynen bıraktığımız gibi duruyor” dedi. Yuvacık Barajı’nın gurur abidesi olduğunu söyleyen Sirmen, “Yuvacık Barajı için 10 yıl boyunca bizi tutuklamak için uğraştılar. Çünkü devletin yıllarca bitiremediği bir projeyi 30 ayda bitirdik. Ve Türkiye’nin baraj yapan tek belediye başkanıydım. Şimdi bu baraj artık İzmitliye belediyeye ait. Bu yönetimin yapması gereken tek bir şey var. Su parasını düşürmek. Çünkü maliyeti yok. Bakalım yapacaklar mı? Yapmazlarsa 30 Mart’tan sonra sayın Tahsin Tarhan yapacak” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Kocaelispor-Şekerspor maçına gittiğini söyleyen Sirmen, “Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük takımları ağırlayan bir başkan olarak üzüldüm dedi. Kocaelispor denince sırf Sefa Sirmen akla geliyor diye takımı mahvettiklerini söyleyen Sirmen, Kocaelispor’u bitirtmeyeceğiz diye konuştu. Konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’a övgüler yağdıran Sirmen, “ Büyükşehir adayımız Tahsin Tarhan’la söz verdik. El ele verip hem İzmit’te hem Büyükşehir’de 1. Parti olacağız” diyerek iddialı açıklamalar yaptı.

Şehir merkezinden baktıklarında sizlere varoşlar diyorlar buda benim çok zoruma gidiyor diyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, “Ben de varoşların çocuğu içinizden biriyim” dedi. Tarhan, “Siyasetçiler gelir nutuk atar gider derler. CHP bu dönem nutuk atan kişileri seçmedi. Yuvacık Barajı’nı satmayacak, oradaki insanlarımızı mağdur etmeyecek, su parasını da düşüreceğiz. 30 Mart’ta iktidarız buna inanın. Üniversite okumak isteyen kim varsa ona destek olacağız, işsiz gençlere sahip çıkacağız, bu taşeronların da işini bitireceğiz” diye konuştu.

Amatör Kulüplere sahip çıkacaklarını belirten Tarhan, “Kocaelispor’un alt yapısını bu amatör kulüpler oluşturacak. Bu kulüplerin tüm hocalarını, formalarını, otobüslerini biz karşılayacağız. Kocaelispor başarılı olacaksa amatör kulüpler sayesinde olacak. Sayın Sirmen buraya Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük kulüpleri getirdi. Bizde Sefa Sirmen’le birlikte Real Madrid’i, Barselona’yı getireceğiz” diyerek Kocaelispor’u ve amatör kulüpleri ne kadar önemsediğinden bahsetti. Bizden hayali proje beklemeyin diyen Tarhan, vaat ettikleri projelere bakıyorum yüzde 90’ını yapmamışlar. Projelerini saymak istiyorum ama yapılan bir proje göremiyorum” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat