Özdilek

Güncel

BELSA'YA ‘ORGANİZE' BASKINI

Kocaeli polisi tarafından silahlı organize suç örgütü kurdukları iddia edilen gruba yönelik düzenlenen operasyonlarda 20'ye yakın şahıs gözaltına alındı. Operasyonun bir ayağı da Belza Plaza'da gerçekleştirildi

24 Eylül 2013 Saat: 19:45
BELSA'YA ‘ORGANİZE' BASKINI
BELSA'YA ‘ORGANİZE' BASKINI
Kocaeli polisi sabah saatlerinde esnaftan haraç aldıkları iddia edilen bir gruba yönelik operasyondüzenledi. Bir ayağının Belsa Plaza'da gerçekleştiği operasyonlarda 20'ye yakın gözaltı olduğu öğrenildi. Alınan bilgi ve iddialara göre; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği polisleri kendilerine gelen haraç alma, darp, adam yaralama gibi suç ihbarlarını değerlendirdi ve belirtilen suçların bir organize suç örgütü tarafından işlendiğini belirledi. 
 
4 İLDE OPERASYON
Yaklaşık 10 ay süren teknik ve fiziki takibi sürdüren polis ekipleri gerekli delilleri topladıktan sonra sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. İzmit'in çeşitli adresleriyle beraber Diyarbakır, Zonguldak ve Konya'da da operasyonlar düzenlendi. Dört ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 20'ye yakın kişi gözaltına alındı. Özellikle İzmit'te sabah saatlerinde gözaltına alınan şahısların Belsa Plaza'da bulunan iş yerlerinde de aramalar yapıldı. 
 
İŞ YERLERİ ARANDI
İş yerlerinde yapılan aramalarda korsan olduğu tespit edilen CD ve DVD'lere de el konuldu. Özellikle Belsa Plaza ve çevresinde etkin oldukları öğrenilen; esnaftan haraç alma, tahsilatçılık yapma, adam kaldırma tehdit, ev ve iş yeri baskını gibi suçları işledikleri öne sürülen ve sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edilen zanlıların cuma günü adliyeye sevk edileceği kaydedildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat