Özdilek

Güncel

Belsa Çevresi Değişiyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

4 Nisan 2013 Saat: 22:46
Belsa Çevresi Değişiyor
Belsa Çevresi Değişiyor
Başkan Doğan son olarak Belsa Plaza çevresinde hizmet veren esnafları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. Ziyaretleri sırasında esnaflardan gelen önerileri de dikkatle dinleyen Doğan "yapılan tüm çalışmalar esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesi için. Bu bölgenin değişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Belsa Plaza ve çevresinin İzmit'in merkezi olduğuna dikkat çeken Doğan bölgede yürütülen çalışmaların tamamlanması ile birlikte bu alanın bambaşka bir hale geleceğini vurguladı. "Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışma sayesinde kaldırımlar genişledi, yayalar için rahat hareket alanları oluşturuldu" diyen Doğan "çevre düzenlemesi projesi tamamlanınca, İzmit'in merkezinde gurur duyulacak bir meydan ortaya çıkacak" dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında kitapçıların önünde kendisine kitap seçmeye çalışan 50.Yıl İlköğretim Okulu 8- C sınıfı öğrencisi Emin Ölçerel'e kitap seçiminde yardımcı olan ve bir süre sohbet eden Başkan Doğan İlköğretim son sınıf öğrencisi Emin Öçerel'e kitap hediye etti.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencisi Orkun Duran esnaf ziyareti sırasında Başkan Doğan'ın yanına gelerek park alanlarında bulunan duvarların renksiz ve boş olduklarını söyleyerek duvarlarda boyama yapmak istediklerini dile getirdi. Doğan gençlerden gelen önerilere çok önem verdiğini vurgulayarak gençlerin önerilerine sıcak baktığını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat