Özdilek

Eğitim

Belediye Yöneticilerine Narkotik Eğitimi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Narkotik Polisi işbirliğiyle, belediyelere yönelik uyuşturucu konferansı düzenlenecek. 30 Eylül’de 14.00 – 16.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte, uyuşturucunun zararlarının yanında, uyuşturucu madde kullanımını önleme hususunda belediyelere düşen görevler de aktarılacak. Seminerin ardından, belediye yöneticileriyle istişare yapılarak fikir alışverişinde bulunulacak.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Madde Kullanımını İzleme ve Önleme Büro Amirliği’nden Başkomiser Dr. Ali Ünlü tarafından Uyuşturucu madde kullanımının önüne geçilmesi hususunda seminer verilecek. 30 Eylül 2010 tarihinde Belediyelerin Başkan, başkan yardımcılarına, birim müdürlerine ve ilgili personeline yönelik bilgilendirme konferansı, Birliğin Eminönü’nde bulunan merkez binasında 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Konferansta, ilçe belediyelerinin yöneticileri ile narkotik polisi arasında, yeni projelerin oluşturulması ve uygulamaya konulması da amaçlanıyor.

 

Belediye ve eğitim kurumlarının narkotik polisiyle işbirliği yapması için, tüm kurumların Marmara Belediyeler Birliği çatısı altında toplanabileceğini belirten Genel Sekreter Recep Bozlağan, “Kötü alışkanlıklar ve bağımlılık yapan maddeler sırasıyla sigara, alkol, çözücü ve uçucu maddeler ile devam etmektedir. Madde bağımlılığına iten sebepler, aile yapısı, merak, arkadaş grupları olarak nitelendiriliyor. Gençlerimizi bu kötü alışkanlıktan korumak için, biz Marmara Belediyeler Birliği olarak, üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat